Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Újabb 200 milliós költségvetési teher

Sopron - A városvezetés elhibázott döntéseit újabb bakival tetézi - fogalmazott Kóczán Zoltán (SZDSZ) sajtótájékoztatóján.

Többszöri figyelmeztetés ellenére sem vették komolyan a hulladéklerakó bezárásának július 19-i határidejét – kezdte szerdai sajtótájékoztatóján Kóczán Zoltán önkormányzati képviselő (SZDSZ). – Régóta tudjuk, hogy a Harkai úti lerakó helyett újat kell építeni. Az előző ciklusban megkezdődött a Cséri lerakó tervezése, ám a hatalomváltás után a jelenlegi vezetés felmondta a megállapodást. Sopron nem egyeztetett időben a társönkormányzatokkal és nem készíttetett új tervet sem. A most áthidaló megoldásként épülő ideiglenes gyűjtő 100 millióba, a más településen való szemétlerakás havonta 20 millióba kerül. Sajnálatos, hogy a város adósságát két év alatt megduplázó városvezetés újabb 200 millióval terheli a költségvetést – tette hozzá a politikus.

Olvasóink írták

  • 1. Intel 2009. július 23. 18:15
    „Inkább arról kellene beszélni, hogy miért pont Ajkára viszik a szemetet, mikor a Rekultiv Kft-vel is meglehetett volna egyezni is....
    Anno Walternek ez volt a B terve, hogy oda szállítják amíg Csér nem épül meg....

    A kérdés továbbra is az, miért kell Ajkára utaztatni a szemetet?
    Talán megint a korrupció lapul a háttérben?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

66 tő indiai kendert találtak a rendőrök Harkánál

Állampolgári bejelentés után 66 tő indiai kendert foglaltak le Brand-majornál. Tovább olvasom