Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Új épületegyüttesben a Soproni Vöröskereszt

10 év után egy olyan helyre költözik a Vöröskereszt, ahol méltó körülmények között tudják fogadni a szervezethez fordulókat.

- Fejlődik a város – mondta Abdai Géza, hozzátéve: a nagy volumenű projektek mellett a kisebb volumenűek is fontosak a város számára, mint amilyen a Magyar Vöröskereszt Soproni Területi Szervezete új épületének kialakítása a Várkerület 43. szám alatt.

Gráczol Hajnalka Kuslics Balázs sajtófőnöknek tart rövid bemutatót.
Gráczol Hajnalka Kuslics Balázs sajtófőnöknek tart rövid bemutatót.


A Soproni Szervezet országosan is az egyik legsikeresebb, ezért is fontos, hogy méltó körülmények között működjön – hangsúlyozta az alpolgármester, aki hozzátette a Soproni Vöröskereszt komoly szakmai teljesítményének, eredményeinek elismeréseképp döntött úgy a város vezetése, hogy a működés méltó körülményeinek kialakítását megtegye.
A helyszín ugyan a régi maradt a Sopron, Várkerület 43., de a szervezet megkapta a Katasztrófavédelem eddigi helyiségeit, amelyeket Sopron városa újíttatott fel a Sopron Holdinggal, így a munkatársak a régi, de teljesen megújult helyszínen várják ügyfeleiket.

A korábbinál tágasabb és jobban elosztott iroda-és tárgyalóteremmel együtt 3 helyiségből áll a Vöröskereszt rendelkezésére.

Gráczol Hajnalka elmondta: igazi álma vált valóra a szervezet munkatársainak: 10 év után egy olyan helyre tudtak költözni, ahol méltó körülmények között tudják fogadni a szervezethez fordulókat. Innen koordinálják eztán a véradásokat, itt végzik az ügyintézést, itt zajlanak majd a tanfolyamok és az elsősegélyvizsgák. Igazi és valódi ajándéknak nevezte az átadást, a Nemzetközi Vöröskereszt 150 éves megalakulásának évében.

Forrás: sopron.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Musical-show a soproni Petőfiben - fotók

SingSingSing címmel, látványosnak ígérkező musical revű premierjét láthatja a közönség szombaton… Tovább olvasom