Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Torlódások lesznek Sopronban a hosszú hétvégén

Sopron - A Soproni Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint az elkövetkező napokban az alábbi helyeken és időpontokban lehet számítani rendőri forgalomirányításra és torlódásra.
Május 1-jén 10.30-tól 12.30-ig az Európa-futás miatt a határátkelőhely, 84-es főút, Lackner Kristóf utca, Gyár utca úttestjén találkozhatunk futókkal és rendőri forgalomirányítással.

Május 1-jén középiskolai ballagások is lesznek; a Handler-szakközépiskola ballagása miatt délelőtt 10–11-ig terjedő időszakban a Halász utca, Sas tér, Bécsi utca, Uszoda utca, Fűzfa soron számíthatunk torlódásra. A Széchenyi-gimnázium, valamint a Roth Gyula-szakközépiskola diákjai ballagnak délelőtt 9–11 óra között, ezért az adott időszakban a Szent György utca, Orsolya tér, Templom utca, Széchenyi tér, Erzsébet utca, Deák tér, Batsányi utca, Alsólövér utca útvonalon a kereszteződésekben lesz rendőri forgalomirányítás. Május 3-án a Szent Orsolya-iskola és a Berzsenyi-líceum diákjai ballagnak. Délelőtt 9-től 10 óráig terjedő időszakban a Templom utca, Fő tér, Szent György utca, Orsolya tér útvonalon az orsolyások, a 11–12.30-ig terjedő időszakban a licisták ballagnak a Récényi út, Deákkúti út, Ady Endre út, Csengery utca, Csatkai Endre utca, Deák tér, Mátyás király utca, Széchenyi tér útvonalon. A felsorolt útvonalakon várható torlódás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feloldják a parkolási tilalmat?

Sopron - Olvasónk javaslatára is vizsgálja a városüzemeltetési osztály a Színház utcai csatornázás… Tovább olvasom