Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Szintvizsgát tartottak a Lippai-iskolában

A Lippai-iskola ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel működik, melyben kiemelt minőségi célként szerepel a szintvizsgák szervezése.
A városban elsőként 1994-ben a Lippai János Kertészeti Szakképző Iskolában vezették be a szintvizsgákat annak érdekében, hogy a tanulókat hozzászoktassák a vizsgaszituációhoz, javítva teljesítményüket a képzést záró vizsgákon. – A szintvizsgákon a szakközépiskola 10. és 12. osztályai, a szakképzős diákok közül a virágkötő-berendező és a szőlő-gyümölcstermesztő végzős évfolyamok vesznek részt – mondta el a Kisalföldnek Gruber László igazgatóhelyettes. – Idén a 12. osztályosok német nyelvből és matematikából vizsgáztak az érettségi követelményeinek megfelelően. A szakképző évfolyamokon a szőlő-gyümölcstermesztő végzősei és a virágkötő-berendezők adtak számot gyakorlati tudásukról a szakmai gyakorlati vizsga követelményei szerint.

A Lippai-iskola ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel működik, melyben kiemelt minőségi célként szerepel a szintvizsgák szervezése és a tapasztalatok beépítése az év végi vizsgákra való felkészítésben. Grauber László elmondta, a szintvizsgák mind a szülők, mind a tanulók körében népszerűek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárolták Sopronban a kilós zacskókat

Sopron egyik élelmiszer-áruházában tegnap zároltak több száz kiló kilós kiszerelésű cukrot. Dr. Hadarics Tibor, a megyei állat-egészségügyi és élelmiszer-ellenőrző állomás soproni hatósági állatorvosa elmondta, jelzések érkeztek arról, hogy gyanús az egyik kilós cukor felirata. Eszerint származása EU, Horvátország, noha Horvátország még nem is uniós tagállam. Az első pillantásra is kétségeket ébresztő címzés nyomán intézkedtek a zárolásról. Tovább olvasom