Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Soproni VSE - SC Sopron: Egységes futballélet Sopronban

Minden feltétel adva van, hogy az NB II-es csapat az első ötben végezve, alanyi jogon biztosítsa bennmaradását az SVSE a másodosztályban.
Jelentős média érdeklődés mellett és szurkolói részvétellel zajlott kedden este a Soproni VSE és az SC Sopron közös sajtóeseménye a GYSEV-palotában.

Skála János elnök, Soproni VSE:

Van miről beszélni a soproni labdarúgás tájékán. Sikerült egy régi álmot megvalósítani: azaz, hogy egységes soproni labdarúgás kialakítását kezdhessük meg. Ennek előzménye, hogy bekerültem a közelmúltban az SC Sopron elnökségébe és így jobb rálátással vagyok az ott történtekre.

A közeljövőben pedig Csiszár Ákos és Holpár Péter az utánpótlás klub képviseletében foglalják el helyüket az SVSE elnökségében. Ezek nagyon jó előjelek és fejlemények ahhoz, hogy sikeres soproni labdarúgást lehessen felépíteni. Biztosítottak az anyagi körülmények is ahhoz, hogy a kitűzött célt elérjük.

A felkészült szakmai stáb mellé, minőségi játékosállományt sikerült kialakítani. Cél az első öt hely megszerzése. Az osztályozót el szeretnénk kerülni, alanyi jogon akarjuk kivívni az NB II-es tagságot. Fontos hangsúlyozni, hogy soproni, Sopronhoz kötődő játékosok is a felnőtt kerethez tartoznak. Ezzel is tudjuk mutatni, hogy igenis van perspektíva a soproni utánpótlásban.

Csiszár Ákos elnök, SC Sopron:

Arra törekszünk, hogy Sopronban egységes futballélet jöjjön létre. Távlati célunk, hogy egy soproni utánpótlásra épülő egyesületünk és csapatunk legyen. Külön említést kell tennem a soproni Csontos Zoltánról, aki felől rengetegen érdeklődtek az elmúlt időszakban.

Az ő egészségi állapota – szívproblémák – nem teszik lehetővé, hogy folytassa labdarúgó pályafutását. Azonban a foci kötelékében marad: edzői feladatokat fog ellátni a fiataloknál, illetve a felnőtt együttes mellett technikai teendőket lát el.

Azért dolgozunk, hogy egy jó NB II-es csapata legyen Sopronnak, és jó élményekkel teli közönség térhessen haza a mérkőzésekről. Úgy gondolom ezzel a játékoskerettel meg lehet azt valósítani, hogy az első ötben végezzen a csapat.

A teljes tudósítás itt érhető el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden és Sopronban is nyit új üzletet a CBA

Hét új vidéki üzletet nyit a CBA Kereskedelmi Kft. az Új Széchenyi Terv támogatásával. Tovább olvasom