Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Soproni kettős gyilkosság: Attila levelet ír a börtönben

Három fős cellában várja büntetését T. Attila(19), a soproni kettős gyilkosság legkegyetlenebbnek tartott elkövetője. A fiú írásba fojtja a börtönélet szülte nyomorúságot. Leveleket fogalmaz és rajzol, ezeket a szüleinek küldi el.

Hol arról ír, hogy megérdemli a sorsát, hol kétségbeesetten keresi a választ arra, hogy mit keres a börtönben – mesélte bátyja, Norbert. – Tudja, hogy hosszú évek várnak rá, elzárva a világtól, de ezt is elfogadta. Néha olyan zavarosak a gondolatai, hogy arra gyanakszom, felőrölte az idegeit a börtön. Ő úgy fogalmazott, hogy elkezdett becsavarodni - írja a blikk.hu.

T. Attila testvére azt is elmondta, hogy öccse szinte senkivel nem beszél a rácsok mögött. Rabtársai pontosan tudják, miért van bent és egy alkalmat sem hagynak ki, hogy valami megjegyzéssel piszkálják Attilát.

- Folyamatosan beszólnak neki. Egy lépést sem tehet úgy, hogy ne szitkozódnának amiatt, amit tett. Erről csak annyit írt, hogy nem zavarja, hisz megérdemel minden rosszat – folytatta a báty, aki jó kapcsolatot ápolt Attilával. Számára sem volt titok, hogy öccsének nem kell a szomszédba mennie egy kis balhéért. A kisebbik testvérnek bőven akadtak zűrös ügyei, verekedések és kisebb lopások, azt azonban senki nem gondolta, hogy ilyen mélyre képes süllyedni. Norbert ezt most sem tudja elképzelni.

A teljes írás itt érhető el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SÜH: Színház, Folkfest, Kékfrankosok éjszakája

Kamaraszínházi produkciókat, templomi hangversenyeket és szabadtéri rendezvényeket tartanak a… Tovább olvasom