Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Sopron belvárosában sátorban termesztett marihuánát - Fotók

Sopronban, egy belvárosi lakásban sátorban termesztett egy helyi férfi marihuánát. Lebukott.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói a május 2-án, a késő délutáni órákban lakossági bejelentést követően ellenőriztek egy soproni belvárosi lakást, amelyben, egy speciális sátorban speciális kellékekkel felszerelve mintegy 12 tő 120-150 centiméter nagyságú vélhetőleg marihuána ültetvényt találtak.

Kábítószer fogás Sopronban.

Az ellenőrzés során, a helyszínen tartózkodó 34 éves soproni lakos elmondta: a már virágos állapotban levő növényeket maga termeszti és a termesztéshez szükséges speciális eszközöket Ausztriából szerezte be.

Az ügyben a Soproni Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. @méhecske@ 2012. május 14. 15:40
  „Csak annyit írnék,sok cikket olvasok,hát egy kettő írása katasztrófa...Tanuljon meg írni,aztán hozzá szólni:)”
 • 44. poháralátét 2012. május 07. 19:09
  „Cloeon_dipterum: te továbbra sem vagy képben.. a marihuána és a brutális szó egy mondatban sem említhető”
 • 43. Cloeon_dipterum 2012. május 06. 21:48
  „34. soproni 2012.05.04. 15:34
  Az űrszemét gondot okoz a műholdak fellövésében üzemeltetésében. Ez is tény, amivel lehet terelni a cikk által felvetett problémáról a szót.
  A kábítószert lehet "viccesnek" is hívni, bár nekem, barátaimnak és a meggyilkolt lány családjának a mai napig nem vicces, hogy egy éppen marihuánát szipogató brutálisan ölt. Ő ezt akkor mégis viccesnek találta. Nem véletlenül tiltottak ezek a szerek egy fejlett államban. Remélem, te és társaid nem terveznek ehhez hasonló "vicces" tetteket.”
 • 42. zhall 2012. május 06. 19:49
  „41. railfrt:a fenyegetésed printscreennel mentettem.Kifejezetten ostoba ember vagy és pont.”
 • 41. railfrt 2012. május 06. 18:28
  „szeréntem meg zhall foglakozz a szőlövel sopronban amég meg nem kereslek azt hitted az interneten mindenki névtelen hát tévedtél :) borász mondja meg nekünk hogy ne szívjunk hát te totálisan hülye vagy!!! de utálom az ilyet!”
 • 40. miracle. 2012. május 06. 07:31
  „39. zhall 2012.05.05. 11:43
  "Számomra a marihuana egy TILTOTT drog,és mint ilyen,ennek megfelelően állok hozzá."
  ezek szerint, ha nem lenne tiltott, akkor nem lenne semmi gond vele
  igazi birka szellemiség
  amit megmondanak a pásztorok az úgy van jól....”
 • 39. zhall 2012. május 05. 11:43
  „soproni:Persze,senki sem állította hogy egyik jobb mint a másik,abba sem látunk bele hogy miért engedélyezett egyik,és miért nem a másik.De nem tudom azokat az érveket elfogadni amiket felsorolnak az elfogult emberek. Számomra a marihuana egy TILTOTT drog,és mint ilyen,ennek megfelelően állok hozzá.Megbízom azokban akik szerint rossz hatással van az emberekre/igaz a pia is ez nem vitás/. Szigorítanám mindegyik használatát. Pl:ha valaki ittasan /vagy drog hatása alatt/követ el BÁRMILYEN bűncselekményt,az ne enyhítő legyen,hanem nagyon-nagyon súlyosbító körülmény.
  railfrt:Az utolsó mondatodat már értelmezni sem tudom,úgyhogy szerintem ne erőlködj...Rajzold le,az írás nem neked való.Az általad leírt betegség pedig főként a kézírásra vonatkozik.Mikor a billentyűt használod,látsz a sor alatt egy hullámos piros vonalat.Na az a jó barát.Nem azért van hogy zavarjon.Az hogy épp ütni akarsz,az számomra mindent elárul.”
 • 38. soproni 2012. május 04. 21:55
  „35. zhall ! Számomra az a szomorú,hogy azok az élvezeti szerek,melyek családokat és életeket tesznek tönkre,azok legálisak.Ezek ellen miért nem harcol senki? Lehet,hogy hallottál már Feldmár Andrásról,most olvastam tőle az Ébredések című könyvet,tőle idézem:" Hogy egy szer orvosság-e vagy drog,azt gyakran nem az orvostudomány dönti el,hanem politika,hatalom és törvény, olykor pedig egyszerű szavazás kérdése.Bármelyik orvosságból lehet drog és bármelyik drogból lehet orvosság,ha van egy olyan erős érdekérvényesítő,aki kellő számú szavazatot tud biztosítani magának."”
 • 37. railfrt 2012. május 04. 18:12
  „orulok hogy csak ennyibe tudtal bele kotni te troll hegyi grammatika huszar, az internet nem a jokai lexikon te maradi ide ugy lehet hanyni meg a te ostobasagod is ahogy nem szegyenled, es latom nem szegyenled :D”
 • 36. railfrt 2012. május 04. 17:57
  „http://hu.wikipedia.org/wiki/Diszgráfia. amikor beteg embereket csufolnak na akkor szoktam utni >D”
 • 35. zhall 2012. május 04. 17:27
  „soproni:Értem amit mondasz,és meg is értem.De egyenlőre az a helyzet hogy a pia legális a fű nem.Aki törvényt sért bűnhődjön.A hatásairól és előnyeiről kár beszélni.Előnye egyiknek sincs.Én sem iszok,már egy éve nem is dohányzok/ecigi,és nem a törvény miatt,mert akkor mikor átszoktam még szó sem volt a törvényről/de komolyan megdöbbent hogy milyen toleránsak az emberek/ill.egy része csak/a könnyű drogokkal szemben.A marcsiból lesz a hernyós,a hernyós áll át a krokodilra .Nekem senki ne mondja hogy nem veszélyes a marcsi,mert ez nem igaz.Az a drogos amelyik ellopja az otthoni értékeket hogy hozzájusson az anyaghoz,(persze tudom hogy ez nem a füvesre jellemző)vagy kirabolja a kisboltot ezert forintért.Egy csomó dolog visszavezethető erre ha már a kriminalisztikánál tartunk.Senki nem hernyóval kezdte.Általában lent,a könnyűnek hívott drognál.Ez a mai korunk nagy-nagy problémája hogy a fiatalok nagy rész el sem tudja képzelni a hétvégét úgy hogy ne szívjon be vagy ne igya magát félhülyére.Ez egyfajta lelki szegénység,ha ez okoz nála kielégülést.Aztán tizenévesen teljesen leamortizálja magát.Néha mikor jövök haza a melóból és látom a sok SP, meg JB rekreációt,lassan nem lehet eldönteni ki fiú és ki lány...És komolyan!Ezt a generációt még bíztassuk hogy igyon,drogozzon....?Hát így is katasztrófa...Bocs a kivételektől..tudom hogy van ilyen.
  30. tovari:A vita arról szól hogy véleményeket ütköztetünk és megpróbáljuk az igazunkat bizonyítani a másikkal szemben.A vita nagyon jó dolog,mert minden partner tanul a vita során.Nem arról szó hogy ki tudja a másikat jobban kicsúfolni vagy lepubizni.Érdemi dolgot nem mondtál,nem írtál,így számomra te nem minősülsz vitapartnernek.
  railfrt:Te pedig azokat az embereket kreténezted le akik legalább írni megtanultak.Nem a véletlen elütésekről és az ékezethiányról beszélek,hanem a durva helyesírási hibákról pl:felyet=fejét.”
 • 34. soproni 2012. május 04. 15:34
  „26. Cloeon_dipterum! Aki "vicces" cigit szív,az nem lesz agresszív,sőt kezes bárány lesz tőle.Ott más is volt,de gyanítom,hogy alkohol,mert az teszi leginkább állattá az embereket és még sincs tiltva. 29.zhall! Érdekes a reakciód,de mielőtt írnál ,kérlek nézz utána,hogy kik azok a legális drogfogyasztók,akik a legtöbb pénzbe kerülnek az egészségügynek,az államnak és családokat tesznek tönkre az alkoholizmusuk miatt és a beléjük tömött antidepresszánsok hatására.Szerinted az normális,hogy olyan gyógyszerek vannak forgalomban,amiknek a betegtájékoztatóján arra figyelmeztetnek,hogy öngyilkosságra hajlamosítanak?Egy ismerősöm ezek hatására már többször megpróbált végezni magával.Na ezek a nem normális dolgok és az,hogy nincsenek tiltva,pedig emberi életeket veszélyeztetnek.Utálom az alkoholt ,nem szedek kedély javítókat és nem füvezek,de sok megdöbbentő dolgot olvastam már a legális drogok hatásáról és sok meglepőt az illegálisokról.”
 • 33. railfrt 2012. május 04. 15:10
  „http://www.youtube.com/watch?v=njsOHgqW454&feature=watch_response&noredirect=1 ezzel foglakozatok inkabb ezek erdemi kerdesek nem 12 to csar.”
 • 32. railfrt 2012. május 04. 15:06
  „neked aki otthon home boxban termesztessz fuvet: 1 altalaban az bukik le akinek sokat jar a szaja. 2. ha mar ilyen draga felszerelesed volt kar volt sajnalni a penzt egy aktiv szenszurore. (ha nem a szad akkor a szag buktatott le) 3. ne add el a fuvet mert azt elitelem ha csak magadnak termesztettel az meg moralisan igazolhato. .erdekes olvasmany http://www.egykalapalatt.info annak aki ilyenben tori a felyet. amugy meg nem ertem miert nem adoztatjak meg a fuve meg a kurvakat.”
 • 31. railfrt 2012. május 04. 14:45
  „ugy hozzatok le ezt a cikket mintha millios kabitoszer fogasrol lenne szo. szerencsetlen kb maganak termesztett. 12to az nem komoly mennyiseg abbol nem leszel milliomos drogbaro. eleg szomoru hogy mar ez is hir... olvasgatom a hozza szolasokat hat mit ne mongyak eleg sok a kreten. nem vegzalni kene szerencsetlent hanem adot ki vetni ra. ugy birom amikor azok okoskodnak akiknen fogalmuk nincs az egeszrol. szanalmas banda. @Én nem általánosítok, csupán leírtam, hogy kimondottan marihuána drog használatából adódóan vágta át egy ismerősöm torkát egy drogos@ ekkora hazugsagot akkor legyszives linkeld be a cikket ahol ez megjelent. pelda oreganyam nem fuvezik de helyette nyomja a frontint meg iszik paranolyas lett tole addig fajult a helyet hogy baltaval aludt. el is vittek gyorbe a zrinyibe. ra van irva a beteg tajekoztatora hogy 6 honapig lehet max alakalmazni. az orvosa meg szarik ra es mindenkinek ezt a szart irjak fel minden szarra. meg mondom neketek frontin,rivotril.sanax zaballo kadarkorszakban nottem fel ezert marha okos vagyok emeberkek. frontin BZP szarmazek mas orszagban kabitoszer itt meg fel irja az orvos. na ennyit errol...”
 • 30. tovari 2012. május 04. 12:42
  „29. zhall 2012.05.04. 12:21
  pubi gyerek, te nem leszel okosabb,
  egyébként ha tudnál mondatot értelmezni, rájönnél hogy nem azt írtam hogy okosabb leszel
  gugli a jó barátod és okosodj, mert sötét vagy mint az éjszaka
  részemről befejeztem, mivel mint írtam aki érti az érti, aki meg nem az aludjon tovább
  jó éjt pubi gyerek”
 • 29. zhall 2012. május 04. 12:21
  „27. tovari:Húúú !Még kiderül hogy okosabb leszel tőle...Na ezt már nem kéne...Nem termeszthetek magamnak dohány,nem szívhatok el egy cigit a krimóba,de ha a raszta csávó locsolgatja a kis palántáit,és akkora tölcsért teker mint a templomtorony,az teljesen rendben van???Normális ez a világ?!Öt év alap a böribe,akinek nem tetszik irány Kolumbia...Valami ilyesmit írtatok a dohányosokra is.Tudom,pesze...a marcsi nem okoz tüdőrákot,nincs "passzív marihuána-fogyasztás"és a tb-nek sem kerülnek pénzébe...
  Persze a dohányos kezelését nehogymá az én adómbóóól...ja drogos?..hát az más,rehab, szakemberek,és a végén bocsánatot kérek tőle hogy drogozott...”
 • 28. poháralátét 2012. május 04. 12:11
  „Cloeon_dipterum: szerintem te kevered a szezont a fazonnal”
 • 27. tovari 2012. május 04. 07:27
  „bizonyos drogok, - mariska, gomba, kaktusz- nyitott látásmódot, a dolgok mögé látását okozzák, na ez a baj, ezért tiltják
  aki tudja miről van szó, az megértette amit írtam, a többiek meg aludjanak tovább”
 • 26. Cloeon_dipterum 2012. május 04. 06:35
  „24. knifemaster 2012.05.04. 00:07
  Én nem általánosítok, csupán leírtam, hogy kimondottan marihuána drog használatából adódóan vágta át egy ismerősöm torkát egy drogos. Ez nem általánosítás, hanem egy tragikus tény. Valószínűleg azért nem fogod fel, mert magad is drogokkal élsz és talán még bűnpártoló is vagy.
  Ugyanakkor, ha kicsit utána olvasol az említett szer hatásának, akkor azt a választ kapod, hogy nem óvodapedagógusok születnek a hatása alatt. Gondolkozz el magadon.”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabad munkavállalás: Nem rohantuk le Ausztriát

Nem igazolódtak azok az aggodalmak, hogy az álláskeresők megrohamozzák Ausztriát, és akár százezer… Tovább olvasom