Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Simonyi Károly: Babát csinál inkább, így késik az űrutazás

Egyházasfalu - Családot szeretne a közelmúltban Svédországban megnősült második magyar űrhajós, Simonyi Károly. Az egyházasfalui gyökerekkel rendelkező milliárdos ezért a tervezett második űrutazást is háttérbe szorítja.
– Károly még az idén nyáron megtartott Simonyi családi találkozón beszélt arról, hogy megházasodik – mondta el Eső János, Egyházasfalu polgármestere, az űrturista unokatestvére. – Ekkor arról is beszámolt, hogy szinte mindent elért már az életében, viszont utódja még nincs. Ezért családot szeretne alapítani. Emiatt a tervezett második űrutazását is háttérbe szorította. Az esküvőn készült képekből mi is kaptunk már, ugyanakkor azt tervezzük, hogy az ajándékainkat majd személyesen adjuk át.

Simonyi Károly a huszonnyolc éves, svéd Paris Hiltonként emlegetett Lisa Persdottert vette feleségül.
Simonyi Károly a huszonnyolc éves, svéd Paris Hiltonként emlegetett Lisa Persdottert vette feleségül.

Eső János hozzátette, a rokonok még a találkozón képeslapokat írattak alá Károllyal. A családtagok ezt jótékonysági célra ajánlották fel.

Eredetileg azt tervezték, hogy mindezeket interneten árverezik el. Ám időközben a település egy pályázaton támogatást nyert az iskolabusz megvásárlására. A Simonyi Károly Általános Iskola alapítványa, a Szülők az Iskoláért Alapítvány az adományokat az önrészre fordítja majd. S a felajánlók emlékbe, ajándékba kapják majd a képeslapokat, így is meghálálva a segítőkészségüket.

Olvasóink írták

 • 14. PrettyWoman 2008. december 05. 15:21
  „A címre reagálva: És kire tartozik ez? Nem ezt hívják úgy, hogy magánügy?”
 • 13. fortuna54 2008. december 05. 13:50
  „Nem unalmas már,ez a bizonyos simonyi?Kít érdekel még ez az öreg kaszanova?
  Tölem ujbol röpülhet,és ott ís maraghat.A képvíselö feleseg érdekessebb volt.”
 • 12. yello 2008. december 05. 13:17
  „S ezt nem Simonyi nyilatkozta ilyen profán formában az újságnak, hanem az unokatestvérének mondta...más szavakkal...nyáron...
  A jótékonysági téma nem vitte volna el a cikket, mi? Ja, kellett valami érdekesebb a szalagcímbe....

  Kisalföld bull-war online...komolytalanba csúszik át az egész oldal lassan...helyesírás, tartalom, külalak pff.”
 • 11. Judytka 2008. december 05. 12:21
  „Nyilvános lesz,mint az esküvő?Lesznek képek?? :)”
 • 10. Lillycat 2008. december 05. 11:22
  „Nyilván az előbbit jobban élvezi:)”
 • 9. dr73 2008. december 05. 09:59
  „Nem így kéne felvezetni a cikket,elég közönséges egy újsághoz.
  Amúgy ez nem téma,mert egyértelmű a friss házasoknál ez a fajta hozzá állás t.kisalföld cikk írója.Pláne ha van ekkora korkülönbség az úr javára és kellő mennyiségű pénze a hölgy megtartására :D”
 • 8. TancsKaszabell 2008. december 05. 08:51
  „Hát persze!
  Nooormális levelezőtársunk kereste ezt a levelet.”
 • 7. Catherina 2008. december 05. 08:48
  „Lehet rossznak címeztem az alábbiakat, de úgyis tudja kinek szól.”
 • 6. Catherina 2008. december 05. 08:25
  „Kedves TancsKaszabel! /vagy hogy hívják..../ Ne tessék panaszkodni kérem!!! Ezt a nehézséget Önök választották amikor az anyagi biztonság, pozíció érdekében megtették. Bizonyára meg is éri, különben kiszálltak volna belőle már rég! Gondolom van miből kifizetni a felsorolt kiadásokat, és még a csemetéknek is jut belőle taníttatásra, és vasalható ruhákra, szórakozásra és mindenre ami mindenki mást is megilletne, de ők hiába vállalják be akár az ingázást, akár a többletmunkát, és ugyanúgy ritkán találkoznak a családjukkal, mégsem elég a megszerzett jövedelem a normális megélhetésre sem. Akkor miről is beszélünk kedves asszonyom?”
 • 5. Goldmund 2008. december 04. 21:35
  „Valahol (csak nem ezen a honlapon?) azt olvastam, hogy Simonyinak volt már egy házassága és 15 év után, idén februárban elhagyta az asszonyt. Egyébként most 60 éves, legfőbb ideje belevágni a családalapításba.

  Más: a 3. hsz. mihez kapcsolódik?”
 • 4. TancsKaszabell 2008. december 04. 20:59
  „Gyönyörű a hölgy !
  Kellemes bíbelődést kívánok hazánk fiának!”
 • 3. TancsKaszabell 2008. december 04. 20:56
  „Tessék épületes olvasmány!

  Tisztelt Asszonyom!

  Hát az én támogatásomra ne számítson! Mélységesen felháborít a kezdeményezése.
  Miért kell önnek mások zsebében turkálnia, és miért általánosít? Mitől érzi magát különbnek, mint azok, akiket oktalanul becsmérel?

  Képzelje az én férjem is országgyűlési képviselő és még ráadásul polgármester már harmadik ciklusban! A városunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy 3 országgyűlési képviselője van. A férjem a FIDESZ listán, egy képviselő az MSZP listán került be és van természetesen egyéni képviselőnk is. Az MSZP-és képviselő feleségével beszélgettünk szombat este egy iskolai alapítványi bálom az Ön kezdeményezéséről - mert mi beszélünk egymással, elmegyünk együtt helyi rendezvényekre. Abban egyetértettünk, hogy szívesen cserélnénk Önnel csak egy hétre legalább!

  Önnek fogalma sincs milyen élete van egy képviselőnek és a családjának. Egy képviselő egy héten legalább 10 inget elhasznál, amit mosnunk, vasalnunk kell. Látott Ön már olyan inget amit 15-20-szor kimostunk? Látott már Ön olyan öltönyt amiben egy képviselő 10-12 órát ül a parlamentben, És látott Ön már olyan öltönyt, amelyik mát ötször volt tisztítóban?

  Ha azt hiszi, hogy egy rendezvényre elmenni nagy élmény, mondjuk a potya vacsora miatt, hát téved! A hétvégén 74 db tombolát vettünk 200.- Ft/db, 60 db zsákbamacskát, 100.- Ft/db, 1 db kerékpárt vettünk tombolatárgyként, 26.000.- Ft/db és 10.000.- Ft-ot fizettünk be az alapítványba , el kellett mennem fodrászhoz, ami 2.000.- Ft volt - mert elvárják az emberek! A férjem pesti albérlete 34 négyzetméter 60.000.- Ft + rezsi, 25.000.-30.000.- Ft/hó. Pénteken "félidős értékelést" fog tartani a férjem a saját költségén, majd megírom mennyibe került!

  Mások nevében nem nyilatkozom, de elmondom Önnek, hogy az egyéni képviselőnk kislánya 8 hónapos volt mikor megválasztották, este már aludt mikor hazaért, reggel még aludt mikor eljött otthonról. És ez így ment heteken, hónapokon keresztül! A kislány nőtt-nőtt és eljött az az idő, mikor esetleg egy vasárnap délutánt a családdal tudott tölteni és a kislánya nem ismerte az apukáját és félt tőle, sírt, ha vele volt! Mikor felkerültek Budapestre, úgy élt a felesége a kislánnyal, hogy nem volt ismerőse, barátja a közelében! Az egyik nagymama Komlón, a másik Békéscsabán - dolgoztak!
  Hát ezt irigyli a képviselőktől és a családjuktól!

  Egyszer ki fogom számolni, hogy a férjem hány órát dolgozik és hónapban és elosztom a jövedelmével!

  Szégyelje el magát!”
 • 2. Nooormális? 2008. december 04. 20:26
  „HOVÁ LETT A KAMUCIKK A BIZONYOS FIDESZES KÉPVISELŐFELESÉGRŐL????????

  TRÓGER, HAZUG BANDA!!!!!”
 • 1. jockey 2008. december 04. 19:24
  „Akkor nosza Karesz, adjál neki!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balesetet szimuláltak az önkénteseknek

Sopron és környéke - A Sopron–fertődi kistérség településein folyamatos a polgári védelmi… Tovább olvasom