Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Segítség két keréken

Sopron - Újra hallatnak magukról az érző szívű motorosok. Az Országutak Lordjai Motoros Egyesület tagjai kerekes széket vittek a rászorulóknak, de részt vesznek sérült gyerekek kirándulásán is.

Legutóbb decemberben írtunk az országutak lordjairól, amikor ruhagyűjtéssel hívták fel magukra a figyelmet. A kedvezményezettek akkor is, és most is a soproni Hova Tovább Alapítvány gondozottjai; mint kiderült, munkakapcsolatból lett barátsággá az ismeretség.

A Hova Tovább Alapítványt soproni és környéki, halmozottan sérült fiatalok és felnőttek segítésére hozták létre – kezdte Müller Roland, a motorosegyesület képviselője.

– Először farsangi rendezvényre kaptunk meghívást tőlük és láttuk, elkél a segítség. Azóta, ha csak tehetjük, támogatjuk az alapítványt. Most egy kerekes székhez jutottunk és nem volt kérdés, hogy először a Hova Tovább Alapítvány számát tárcsázzuk. Szükség volt a szerkezetre, így a napokban át is adtuk. A motorosok nem őrült száguldozók, hanem érző emberek. Mi is azok vagyunk, így eleget teszünk a legújabb meghívásnak is, ha lehet, június 20-án az alapítvány gondozottjainak kirándulására vagyunk hivatalosak és részt veszünk a szervezési feladatokban is. A Fertő tó partján lesz sütés-főzés, kirándulunk a kisvonattal, megnézzük a kőfejtőt és a Páneurópai Piknik helyszínét is – tette hozzá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Kitörően˝ ünnepeltek a születésnapi bulin

Sopron - A nagy felháborodást kiváltott Erzsébet-kerti, vasárnap hajnali rongálások ügyében tizenhét… Tovább olvasom