Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Nyolcféle gyógyszerrel él a soproni Andrea

Egy gyermekkorban elszenvedett lelki trauma és a válás megpróbáltatásai tették tizenegy évvel ezelőtt beteggé Pécsi Tiborné Czupy Andreát.
 A 42 éves asszony 16 éves lányával él és szülei segítségére szorul. Lelki betegségei mellett magas vérnyomás és cukorbetegség is nehezíti életét; nyolcféle gyógyszert kell naponta szednie. 

– Huszonöt évet dolgoztam a kereskedelemben, de az elmúlt időszakban a betegség már annyira elhatalmasodott rajtam, hogy az állandó rosszullétek miatt elbocsátottak. Folyamatban van a leszázalékoltatásom, mert amennyire lehet, szeretnék visszatérni a munkába. De jelenleg még a táppénzt sem kapom, a gyerektartás és a családi pótlék az összes bevételem – mondja szomorúan az asszony. – Az a szerencsém, hogy sokan fogják a kezemet; a családban és a kórházban is. Nélkülük már nem menne... – teszi hozzá. 
 Jövedelem nélkül kell betegségeivel szembenéznie Pécsiné Czupy Andreának.
Jövedelem nélkül kell betegségeivel szembenéznie Pécsiné Czupy Andreának.

Hogy legalább a társadalom- és egészségbiztosítása rendben legyen, most is édesanyja fizette be járulékait, de már ehhez is kölcsön kellett kérniük. A Jóakarat forintjai segítik a családot, míg Andrea megkapja járulékát és legalább négy órában újra munkába tud állni. A 150 ezer forint a gyógyszer- és a szorító rezsiköltségre megy el. 
Ha támogatást adna vagy kérne
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve a lapunkban már megjelent,  ügyfélszolgálati irodáinkban is kihelyezett sárga postai csekkeken juttathatják el hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu drótpostacímre várjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiégett egy hétvégi ház Balfnál, olvasónk a soproni Tűztoronyból videózta a füstöt

Kiégett egy hétvégi ház Balfnál, olvasónk a soproni Tűztoronyból videózta a füstöt
Tűz ütött ki egy faszerkezetű hétvégi házban Balf külterületén szerda délután. Tovább olvasom