Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Nem maradt következmény nélkül a mentalista románca

Sopron–Budapest - Bár orvos még nem erősítette meg a hírt, két terhességi teszt szerint állapotos az a fiatal soproni lány, aki A kiválasztott című műsorban ismerkedett meg Christian Panthera mentalistával, akitől állítása szerint babát vár.
A kiválasztott – ezen a címen futott a TV 2 műsora, amelyben Uri Geller kereste magyarországi utódját. A soproni, 18 éves Nagy-Peti Alexandra itt, a stúdióban érezhette valóban kiválasztottnak magát: személyesen is megismerkedhetett nagy kedvencével, a mentalista Christian Pantherával.

– Régóta gyűjtöm a hírességek fotóit és autogramjait, de A kiválasztott forgatására egy soproni színészkurzus révén kerültem – meséli Alexandra. – A három hónapos tanfolyam keretében utaztunk a stúdiólátogatásra, aztán az élmény hatására még többször is visszamentem. Itt ismerkedtem meg Christiannal. Először csak fotót kértem, másnap autogramot is, aztán beszélgetni kezdtünk. Rendkívül szimpatikus volt, intelligens, nagyon bejött...

Alexandra még tanul, igaz, esti tagozaton, merthogy a nappalok nagy részében modellkedik. Négyéves karrier áll mögötte, s rendszeresen hívják fotózásokra külföldre is. Szinte hihetetlen, ahogy a félszeg, szinte még kamasznak tűnő lány a fényképezőgép előtt egy pillanat alatt manökenné alakul. A vaku villogása közben tovább meséli történetét:

– Egy májusi adás után nem tudott értem jönni a stúdióhoz a pesti ismerősöm, így Christiantól kérdeztem meg, tud-e valakit, aki kocsival a szállásomra visz. Azt mondta, ha megvárom, ő szívesen megteszi. Persze hogy megvártam! A kocsiban még mondtam is, nem kell annyira sietni, inkább beszélgessünk. Végül a budai hegyekben kötöttünk ki, s annak az éjszakának a következményei miatt vagyok itt.

Alexandrának egyelőre sejtelme sincs a jövőről. Karrier vagy baba, szüleivel vagy Christiannal? Fotó: M. D.
Alexandrának egyelőre sejtelme sincs a jövőről. Karrier vagy baba, szüleivel vagy Christiannal? Fotó: M. D.

A lány egyelőre maga sem tudja, mit hoz a jövő. A budai éjszaka után az interneten nyomozta ki a férfi telefonszámát és bár tartották a kapcsolatot, azóta nem találkoztak. Aztán Alexandra rájött: valószínűleg babát vár a mentalistától.

– Talán nem a megszokott formát választottam, hogy a nagyvilág elé tártam a dolgot, nyilván meg fogjuk beszélni kettesben is – mondja Alexandra, akinek Christian Panthera is ezt ajánlotta: találkozzanak, beszélgessenek és keressenek fel együtt egy nőgyógyászt.

– Olvastam a neten, hogy Christian szerint ő megérezné, ha gyermeke fogant volna. Szerintem ez nem így van. Ez túl személyes, és különben sem lehetnek még ilyen tapasztalatai – vélekedik Alexandra, akinek egyelőre sejtelme sincs a jövőről. Karrier vagy baba, szüleivel vagy Christiannal, boldogan vagy sem. Válasz még nincs, a lány egyelőre csupán a telefonjába kapaszkodik...

Olvasóink írták

122 hozzászólás
 • 122. Panthera 2008. július 13. 15:15
  „micsoda egy szánalmas némber”
 • 121. racer22 2008. július 12. 14:52
  „aztak....de ronda”
 • 120. Írta aki írta olvassa egy birka :) 2008. július 10. 14:59
  „Nah emberek híreim vannak kiderült a nagy semmi a mai blikkbe olvasható, itt a link :)
  www.blikk.hu/cikk.php?cikk=109017
  Látszik ebből a cikkből is milyen szánalmas ez a szandika, először elmondja, hogy terhes bajba van meg minden, azt most meg nyilatkozni se mer a szánalmas liba :)
  Christian meg oltári hülye, ha ezek után még szóba áll vele ez a véleményem :)”
 • 119. 1soproni 2008. július 07. 10:38
  „Kedves Alexandra!

  Te most panaszkodni, vagy dicsekedni próbálsz ezzel a hírrel?
  Egyetértek aquila-val, kiteregetted a szennyest, most pedig nem kérsz a véleményekből? Hogy is van ez?
  Persze mint tudjuk, a negatív reklám is reklám... most gondolom majd kiderül, hogy mégsem lesz bébi, és akkor máris megérte a hírverést, jöhetnek a felkérések az "úgyvolthogypantheratólterhesdekiderülthogymégsem"Alexandrának. Ha jól gondolom, még azzal is megspékeled a történetet, hogy nem egyszerűen nem lesz bébi, hanem az orvos megállapította az X. héten, hogy nincs szívhang, és műszeres befejezése lesz a dolognak, hogy az olvasók egy része még bűntudatot is érezzen a téves megítélés miatt.
  Oké, mondjátok, hogy rosszindulatú vagyok, - és itt kérek elnézést Alexandrától, ha mégsem lenne igazam - de ez a terhesség-dolog nekem kilóméterekről bűzlik.”
 • 118. mókamiki21 2008. július 06. 22:16
  „Ez az egész mentalizmus egy nagy röhej. Annyira primitív a magyar átlag, hogy nem csak ennek a kamu hírnek dőlnek be, hanem annak is, hogy létezik egyáltalán bármilyen működőd hókuszpókusz. Na jóccakát. Vagy jó reggelt?”
 • 117. ˇ^...^^ 2008. július 06. 13:25
  „Aquila-nak teljes mértékbe igazat adok. Szani ezen elgondolkozhatnál tényleg...javasolt!!!”
 • 116. aquila 2008. július 06. 09:28
  „Érdekes hozzáállás. Úgy vélem, ha az újsághoz fordultál, és cikket írattál egy nem épp hírérték (hangsúly az értéken) dologról, akkor nemigen van jogod azt kérni, hogy hagyjanak békén. TE akartad, hogy a megye erről beszéljen. Te nyilatkoztál az újságnak. Te tetetted be magad a Kisalföldbe. Mit vársz ezek után.
  Másrészről meg, ha én (más nevében nem szólhatok) lennék ilyen helyzetben, akkor szépen ellenék a magam, a családom és barátaim körében, és nem az újságban szellőztetném, hogy LEHET hogy gyereket várok.

  Arról nem is beszélve, hogy vajon megkérdeztetd-e a lehetséges apukát arról, hogy kívánja-e nyilvánosságra hozni, az esetleges gyermekét? Mert gyanítom, hogy nem. Na látod, ez az ami nem igazán tisztességes. Vajon te hogy értékelnéd, ha az ex-barátaid egyszer csak a Kisalföldben jelentetnék meg, hogy mikor, és hogyan töltötték el veled az időt? Néha neem árt ám gondolkodni.”
 • 115. ˇ^...^ˇ 2008. július 05. 23:40
  „honnan tudod h nem ismerlek? hozzáteszem soproni vagyok ;)
  de eléggé leégezted magad h egyszerre a sajtóhoz fordulsz nem tűnik fel? avyg így akarsz hírnevet szerezni? nem baj... legalább sopronba ugy látszik ujabb pletyka lesz... sztem ezt jol megszívtad... ennyi”
 • 114. Muccii 2008. július 05. 08:42
  „Más is jár már így és még fog is. Sem bántani,sem védeni nem akarlak,de szerintem nem kell egyből a nyilvánosság felé fordulni.Mire számítottál? Itt majd mindenki a vállát tartja,hogy kisírd rajta magad? Szerintem nem.Elég idős vagy,hogy tudd mi lehet a következménye,ha felelőtlenül viselkedsz. Úgy érzem,feltűnést kívántál magadnak szerezni,de sajna itt mindenki azt írja le amit gondol,így nem kellene magad alatt lenned a vélemények miatt. Gondolom jó kis lecke volt ez Neked.”
 • 113. candi 2008. július 05. 01:12
  „Egyáltalán nem vagyok pénzéhes.Nem is ismertek akkor miért mondtok ilyet?
  Gondolkodjatok ha ti lennétek ebben a helyzetben akkor nektek hogyan esne ez az egész?ááá de fölösleges mondanom nektek mert nem hiszem hogy abbahagyjátok egyszer is.Én megpróbáltam tőletek elnézést kérni de áá mindegy hagyom is...megpróbálom jól felfogni.minden rosszban van valami jó...talán ebben is lesz.Mégegyszer elnézést hogy beleszoltam és védeni próbáltam magam...:(”
 • 112. ˘^...^^ 2008. július 04. 23:50
  „szerintem ez az egész nagyon gáz!!!!!!!!én égőnek találnám....
  de vhogy nem csodálkoznék, ha kamu lenne az egész...pénzéhes kis libák élnek még a földön...”
 • 111. Írta aki írta olvassa egy birka :) 2008. július 04. 18:49
  „Látod ebből is látszik milyen gyerekes vagy...Szerinted örömtáncot járt otthon, hogy ezaz igen végre meglesz az első zabigyerekem...és az is egy 18 éves kis diáklánytól...meg szerinted, ez jót tett Christian és a te hírnevednek...mert nagyon nem...egyikötöknek sem....főként nem Christiannak, akinek most kezdődik pályája csúcsa...te pedig így szerintem ezzel a hazugságoddal el is búcsúzhatsz a hőn áhított sztár életre vagy amire vágy...hisz hiteltelen embereket tudod nem szokták szeretni :) De ez az Én véleményem...Én egyáltalán nem sajnállak, vagyis egy kicsit tudod nagyon naív vagy...de talán egyszer felébredsz a rózsaszín álomvilágból....és rádöbbensz kivel mit csináltál...és kit teszel tönkre magadat is és Chrisst is :)”
 • 110. candi 2008. július 04. 18:31
  „Az egy dolog hogy sok sztárral találkoztam és hogy gyűjtöm az aláírásukat.Mások még 30akárhány évesen is bélyeget gyűjtenek...Nem akarom én sajnáltatni magam.És nem azt nyilatkoztam hogy én azt várom hogy Chris feleségül vegyen meg ilyenek.Egyáltalán nem így van nem várom el ezt tőle.És az meg hogy ő mit gondol azt megosztja velem mert megteszi ha ugy van de még nem mondott ilyet hogy én bemocskoltam volna az ő hírnevét, de szerintem megmondaná.nah csak ennyi.nem kell engem sajnálni, nem kérte senki.”
 • 109. Írta aki írta olvassa egy birka :) 2008. július 04. 17:36
  „Huuuuuuhhh....nah most jól felbosszantottál...kis hülye liba... Jajj nekem is megvan jócskán a véleményem erről az egészről....Te teregetted ki a szennyest, hogy Te meg Chriss mit csináltatok, Te zaklattad Christiant, megvártad a műsor után stb.. hazavitetted magad...aztán Te kerested fel az újságírókat Te mondtad el, hogy mi volt...és mi lett az állítólagos következménye a kocsiban töltött röpke együttlétetek során...és ha már kiteregetted a szennyest akkor mi csak leírjuk a véleményünket, hogy Te mekkora egy szar alak vagy aki így akar hírnevet és pénzt szerezni, és Christian nevét jól bemocskolni...ne értsetek félre nem védem Én Chrisst, nem hülye Gyerek, hogy védeni kelljen...Én is mélyen csalódtam benne, hisz ismerem Őt, és Ő nem ilyen....
  Christianba csalódtam hogy, hogy tudott leállni egy ilyen csitrivel....még ha 18 éves is akkor is egy csitri....no de ha egy buta liba ráakaszkodik egy ismert emberre, mint pl. most adott esetben Chrissre, akkor persze, hogy történik következménye ennek a dolognak...és ez egy zenésztől nem meglepő, hogy itt-ott van neki pár zabi gyereke, de ez egy mentalistához méltatlan sztem...legalábbis ebben az esetben...jajj és szandika nem tudom te mit gondolsz erről az egészről, hogy Chriss feleségül vesz, mert csináltatok egy zabigyereket...???hát nagyon tévedsz....max néha-néha megnézi a kölkét, meg
  Talán pénzelni is fog titeket, hogy nehogy a 18 éves tanuló diáklánynak dolgoznia kelljen, meg nehogy szegény ne tudjon a modell karrierjét építgetni, meg színészi ambícióit megmutatni a nagyérdeműnek...no ezért ad biztos gyerektartást...azt ennyi... De mivel ez az egész ügy nagy kamu, így álmodj királylány...:)...
  Ha netán-tán mégis igaz volna ez az egész gyerek sztori, akkor előre sajnálom szerencsétlen gyereket,
  Hogy a semmibe is vállalja őt a drága anyucija, hisz ő azt nyilatkozta, hogy mindenképpen megtartja, igaz se háza, se melója se semmilye nincs,
  Hisz ő tanulóóó azt nem szabad elfeledni, de a kedvencétől gyerek az kell...:D
  De mivel 2 szandika féle terhességi teszt nem bizonyítja, hogy terhes vagy...addig nagy hantázásnak tartom ezt az egész gyerek dolgot, míg orvos azt nem mondja, hogy tényleg gyereket vársz....és Chrisstől!!!...
  Amúgy mit ne mondjak...jó sokat jelenthettél Christian Pantherának az életébe, mert tudod a ribancokat szokták a kocsijukba invitálni pár perc szeretkezésre...budai hegyekbe....ha jelentenél valamit Chriss életében akkor a lakására vitt volna nem a budai hegyekbe...:)...meg,, hogy szerinted Christian miért nem adta meg a telefonszámát....miért úgy kellett neked kiderítened...???
  A válasz, mert olyan sokra tart Téged :)...jajj és büszke lehetsz magadra...hogy bemocskoltad Chriss hírnevét...természetesen magadat is elég alaposan, hisz a kutya nem fog téged sajnálgatni, mert hát egy 18 éves lánynak, aki autogram kártyákat gyűjt a kedvenceiről, meg körbefotóztatja magát mindenféle "hírességgel" az mit vár??? Jajj és fantasztikus az adtalapod iwiwen látszik mekkora nagy IQ bajnok lehetsz...?
  Nah most pedig jól bújjál el jó messzire Sopronba, és ne csodálkozz, hogy mindenki gyűlöl...és nézz jó mélyen magadba...mit tettél...és kit teszel magadon kívül még tönkre...:)
  Gratulálok szandika nagy voltál, remélem, ha kiderül az igazság Christián mélységesen, meghálálja ezt még neked,
  Hogy tönkretetted Őt és az induló karrierjét, mert ezek után lehet,
  hogy nem szívesen mennek el Chris közönségtalálkozóira az emberek, produkcióira stb. helyekre :D
  És végezetül egy csodálatos kép az ifjú anyukáról....
  http://www.network.hu/freddymama/pictures/show/82304/en/eeeeennnnn
  Asszem ennyi... De ha eszembe jut még ezzel kapcsolatba valami, jelzek... heheh :P:D:D:D”
 • 108. candi 2008. július 04. 16:30
  „Apám él.Anyám van,nem egy hanem kettő hugom van és törődnek velem a szüleim.Ismerőseimnek azt mondanám hogy nem kell megvédeni a hozzászólóktól.Mondják személyesen vagy írják le e-mailba nem érdekel csak ne itt.Egyáltalán nem akarok sztár lenni vagyishát nem így.Nem kaptam ezekért pénzt higgyétek el.Nem érdekel a oénz megvan mindenem.Szeretnék elnézést kérni mindenkitől de ha kérhetem akkor ne nagyon alázzanak mert nagyon fájnak ezek a dolgok amiket itt olvasok.Persze megtehetném azt is hogy nem olvasom el de el kell olvasnom mert érdekel.Csak ha nagyon muszály akkor megyek ki a lakásbol pont ez miatt.Nem akarom sajnáltatni magam de így 4 napja hogy van ez az egész vagy 5 de nekem már elegem van belőle.Sajnálom:Alexandra”
 • 107. toll 2008. július 04. 15:37
  „mélyen elítélem azokat a nőket/fiatal lányokat, akik elvetetik a babájukat.minek él nemi életet egy olyan valaki aki ha teherbe esik nem tudná felnevelni a gyerekét!!??!!! használjon vibrátort.”
 • 106. M.Meli 2008. július 04. 07:33
  „Te akartad senki nem kényszerített de azért apasági vizsgálot csináljatok ha egyáltalán terhes vagy, mivel nőgyógyász még nem látott.Mért nem mész el???Mert azt mondaná nem is vársz gyereket, és akkor a kutya sem foglalkozna veled!!!!!!!!!!”
 • 105. ejjjhaaa 2008. július 03. 23:49
  „Még ő hagyja ott a faszit???? EJJHA! Ti kis tizenéves lánykák hol éltek??????”
 • 104. galaxy 2008. július 03. 22:41
  „jaa amugy gyilkosságra buzditod épp ezt a lányt..na te sem lehetsz több 16-nál:/ ezek osztják itt az észt...:/”
 • 103. galaxy 2008. július 03. 22:40
  „te ha annyira jól ismered miért nem személyesen mondod meg neki?
  te is itt véded ezt a lányt, aki pénzt akar keresni egy mindennapi témábol,. itt akar "celeb" lenni..ez szánalmas:S”
122 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszakadt a csatorna az Ady út-Lövér körút kereszeződésében

Sopron - Beszakadt a csapadékvíz-elvezető csatorna az Ady út és a Lövér körút találkozásánál a nagy… Tovább olvasom