Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Minden körzetben indít jelöltet az LMP Sopronban

A Lehet Más a Politika (LMP) ökopolitikai pártként azon dolgozik, hogy a soproni önkormányzatban is érvényesíteni tudják a környezeti értékek védelmét és a demokrácia alapelemeit – hangzott el pénteki sajtótájékoztatójukon.

Átláthatóságot, kiszámíthatóságot, tiszta közéletet, esélyegyenlőséget és fejlődő gazdaságot akarnak hiteles emberekkel. Valamennyi választókerületben indítanak jelölteket és remélik, a párt városi listájáról is mandátumhoz jutnak. Önálló polgármesterjelöltjük nincs és egyelőre arról sem tárgyaltak, hogy más indulót támogatnának-e.

Az LMP színeiben Csekő Ernő, Szakács Gyula, Rosta Ildikó , Fülöp Johanna Kitti, Bertha Ottóné, Vörös Viktor, Princzes Róbert, Németh László, Kustor Tamás, Bebesi József, Szabó Brigitta, Husla Szilárd indul az őszi helyhatósági választáson.


Olvasóink írták

 • 16. 11robi11 2010. szeptember 07. 19:59
  „atika61!

  Látom Te a Jobbikot támogatod. :(

  A bajuk csak az hogy nagyon szélsőségesek.

  Amúgy szerintem a politikának helyi szinten nem szabadna mejelennie, hanem a helyei lakosok érdekeit figyelembevéve kellene a vezetést megválasztani.”
 • 15. Baradlay 2010. augusztus 19. 21:56
  „LMP= A magyar tarsadalom szennye!!!!!”
 • 14. atika61 2010. augusztus 17. 21:18
  „ökopolitika?????????????????
  mekkora <moderálva..> ezek!!!!!!!!!!!!!
  elég volt a kommunista elveket valló , más színek mögé bújó ...... legyen végre TISZTA MAGYAR A MAGYAR.

  MEDDIG KELL MÉG VÁRNI??? HÚSZ ÉV NEM VOLT ELÉG???????????????
  AKINEK VAN MÉG NÉGY ÉVE A MARHASÁGOKRA, AZ SZAVAZZON RÁJUK, MEG A VÖRÖSÖKRE + A NARANCSOSOKRA”
 • 13. Feri1 2010. augusztus 17. 08:55
  „"Paranoid Android
  Az LMP lehetmástalanodása

  Az LMP regionális akármicsodája a párt budapesti listájának második helyére telepítette Kaltenbach Jenőt.

  Ha van nyilvánvaló szavazatszerző és szavazatmaximalizáló manőver, akkor ez az. Nevezett kisebbségi ombuccmanói tevékenységének alapelveit csak az tudja megkülönböztetni az szdsz vonatkozó álláspontjától, aki eséllyel és motiváltan versenyezne a ,,Ki a jobb liberális bauer tamás vagy az apukája?" című vetélkedőn.

  Kaltenbach sem képviselői, sem politikai, sem városvezetési és üzemeltetési tapasztalatokkal nem rendelkezik, viszont tetszik mindazoknak, akiknek szdszmszpés kötődéseit csak a zsidónegyed (természetesen szigorúan üzleti alapon történő) lerombolása volt képes időlegesen elmetélni.

  Kaltenbach továbbá képes arra, amire még az mszp-ben sem mindenki, hogy kimutassa, a BKV jövendő (habár kétségtelenül egyelőre csak reménybeli) konszolidációja eredendően kisebbségellenes, rasszista, kirekesztő, homofób intézkedés, mert a jegyet nem vásárolni nem szándékozók között bizonyosan többségben vannak azok, akik nem a többséghez tartoznak. (Ez abból a körülményből következik egyébként, hogy a jobboldali városvezetés bizonyosan nem hozna olyan döntést, amely nem a többségnek kedvez, tehát ebből következőleg nyilván a kisebbségekre nézve hátrányos döntéseket hoz. Teszi ráadásul ezt ösztönösen, lényegéből adódóan, mindenféle mérés és számolgatás nélkül. Még jó, hogy mi ezt tudjuk és fellépünk ellene!)

  Kaltenbach mszpés kötődései ebben az összefüggésben nem lényegesek, mert nem lényegesek. Hiszen Kaltenbachnak sem lényegesek, hiszen jó politikai érzékkel nem az mszp listájáról kerül így be a budapesti közgyűlésbe, hanem az LMP-éjéről, ami azért egy kicsinyég kevésbé stigmatizáló, mint a horváth csaba mögött vigyorogni.

  A baloldali értelmiség e jeles figurájának LMP-be difundálása egyébként üzenet értékű, ugyanúgy, ahogy az országszerte fellelhető Baloldali, esetleg Civil Összefogás jelöltjeként felbukkanó tömegek is, akiknek 3 milliméteres mszpés logóját, csak tökéletesen beállított szemüveggel lehet megtalálni az Alsódabasi Citerakör és a Hetvehelyi Madártenyésztők Egyletének igényes emblémái között, valahol a szórólap legalján.

  Egy politikai pártot mindig apró lépések navigálnak bele a szeméttelep közepébe. Ilyen apró lépés tipikusan az, amikor megjósolhatatlan mennyiségű plusz szavazat érdekében valami jól hangzó külsőst nyomnak be egy saját ember helyett a legfontosabb listájukra.

  Mert Pesten azért vannak saját emberek, ugye?"

  http://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2010/08/16/az_lmp_lehetmastalanodasa”
 • 12. Filtec 2010. augusztus 16. 19:56
  „.. 

  Csak röviden:
  Joav Blum

  sukorói ingatlan

  Rádóckölked (Vas megye)

  <moderálva>”
 • 11. samusoma 2010. augusztus 16. 18:05
  „kis szdsz semmi más!!”
 • 10. Filtec 2010. augusztus 15. 15:07
  „.... hegyestű 2010.08.14. 10:03

  Nem érted? Gondolkodj egy kicsit.”
 • 9. Feri1 2010. augusztus 15. 13:01
  „"Tordai Bence, az LMP országos választmányának szóvivője azt mondta, az LMP melegpolitikája nem öltött programszerű formát. Hangsúlyozta: a melegek ügyéről őszintén kellene beszélni. Közölte: pártja támogatja, hogy az azonos nemű párok is fogadhassanak örökbe gyermeket"

  no comment”
 • 8. IkvaHírLACEE 2010. augusztus 15. 10:55
  „... de van egy SZDSZ-es jelölt is, a 6. választókerületben”
 • 7. hegyestű 2010. augusztus 14. 10:12
  „vagy lehet, hogy rossz már az egerem, ezért megy el kétszer!
  ígérem lecserélem, vagy csöndben maradok.”
 • 6. fmarco 2010. augusztus 14. 12:49
  „Külön gratulálok Husla Szilárdnak a jelöltséghez. Vele tényleg más lehet a politika itt Sopronban is. Nemes ellenfél lesz. Amúgy sajnálom a jelölteket, mert nem lesz könnyű dolguk itt. Reménytelen küzdelem elé néznek. Hála Istennek!”
 • 5. Feri1 2010. augusztus 14. 12:31
  „A liberálisok új néven támadnak, mert a régit már mindenki ismeri: Vezérük és munkássága nem a magyar érdekek képviselete, kisebbség, másság. Az oktatásban, kultúrában és a magyarság érdekében végzett munkájukat ismerjük. Indexes kötődés, kereszténygyalázó rádió reklámozása szintén ismert. http://hu.wikipedia.org/wiki/Schiffer_Andr%C3%A1s
  Ne dőljünk be az ügyesen megválasztott névnek.
  A soproni választáson indulók közül ismerek párat, ők tényleg becsületes , rendes emberek. Itt a párt vezetésével és kötődésével van gond.
  Természetesen ez egy egyéni vélemény egy konzervatív és természetet kedvelőtől...”
 • 4. SC 2010. augusztus 14. 10:07
  „Hegyestű,csuklasz? :-)))”
 • 3. hegyestű 2010. augusztus 14. 10:03
  „2. hozzászólás Filtec 2010.08.14. 01:45

  Épületes hozzászólásodat kifejtenéd - másképp?

  Mi az hogy Palesztina? Hogy jön ez ide?
  Ja, és majd Hermesz lesz a Gázai övezet?”
 • 2. Filtec 2010. augusztus 14. 01:45
  „Lehet Másképp Palesztina?
  Itt Sopronban?
  Röhej!
  Kár elkezdeni nekik.
  100% bukta lesz.”
 • 1. hegyestű 2010. augusztus 13. 23:18
  „Jól bekezdtek, már szórólapjuk is kinn van a választóknál.
  Én magam tavasszal az lmp-re szavaztam, és most is azt fogom tenni, persze így adódik a kérdés, hogy kire szavazzak a polgármester-választáson?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A világ közepéről Hegykőre, Sopronba

Hegykőre és Sopronba érkezik a Magyar Örökség díjas szent-
egyházasfalvi Gyermekfilharmónia. Tovább olvasom