Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Mi vagyunk a VOLT!

Sopron - Mi vagyunk a VOLT! címmel buzdítják a fesztivál szervezői közönségüket, hogy küldjenek be egy-egy portrét vagy videofelvételt magukról, melyek reklámokban jelennek majd meg.
Új kampányt kezdtek a VOLT Fesztivál szervezői, akik arra buzdítják a látogatókat, hogy szerepeljenek a rendezvény kiadványaiban. Azoknak, akik felkeresték a korábbi fesztiválokat is, most lehetőségük van beküldeni egy-egy fotót magukról, melyek a VOLT reklámfelületein, valamint a www.volt.hu oldalon lesznek láthatók.

A szervezők a portrék mellett ugyancsak várnak rövid videoüzeneteket a potenciális résztvevőkről, amelyekben az Európa bármely pontjáról érkező fesztiválozók magukat mutathatják be. A kisfilmek az interneten, illetve a legjobbak a fesztivál tv-spotjában lesznek láthatók.

Az első ezer fotóbeküldőt a VOLT Fesztivál szervezői személyre szabott, egyedi poszterrel jutalmazzák, amelyen az eljuttatott portré is szerepel majd. A legjobb videoüzenetek gazdái pedig VIP-belépővel vehetnek részt a július első hétvégéjén megrendezésre kerülő 16. VOLT Fesztiválon.

– Az elsődleges célunk valóban az, hogy a jelenlévők és a szkeptikus távolmaradók számára is bemutassuk, kikből áll a VOLT Fesztivál – tudtuk meg Vető Viktória sajtószóvivőtől. – Azt is fontosnak tartjuk, hogy a közönségünkkel a kampány kapcsán szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakíthatunk ki. A személyre szabott VOLT-os poszterek által pedig egész évben jelen lehetünk vendégeink lakásaiban.

Olvasóink írták

 • 15. Jógyerek 2008. március 29. 15:19
  „8. hozzászóló!
  igazad van, nemigen járok a camping környékén a VOLT ideje alatt sem és amúgy sem. Tudom, nem kellene eldobálni a szemetet, hizsen én sem dobom el és mástól is elvárom, hogy ne dobálja el. de ha bárhol máshol is lenne megrendezve a VOLT akkor is szemét lenne és a másik környék lakóinak sem tetszene. Ha már nemcsak kóltúrlények jönnek a városba arra a 4 - 5 napra mit tehetünk. sajnos semmit. Igen, csak azt is nézzük, hogy Sopron város lakossága 55 - 60 ezer fő... a VOLT idején abban a 4 - 5 napban szinte ott nyomorog majdnem mégegyszer ennyi. nembiztos, hogy arányaiban többet szemetelnek mint mi Soproniak csak kisebb területen látjuk a szemetet.
  Támogatom a VOLTot és remélem nem szünik meg semmiféleképpen. A szeméthez még annyit, ha esetleg a külső területen, parkoló, erdős rész, stb..,. ha több kuka lenne kitéve...”
 • 14. Horváth Gábor (hori) 2008. március 27. 17:49
  „vagytok ti egy faszok :)”
 • 13. TyuPi 2008. március 27. 13:48
  „Na ezért szar ez a rendszer.
  A 11-es hozzászólás az enyém, a 12-est már az a gyengeelméjű írta... Jól szórakozik.
  Jó lenne, ha regisztrált felhasználók írhatnának csak be....”
 • 12. TyuPi 2008. március 27. 12:18
  „miért, nem?”
 • 11. TyuPi 2008. március 27. 12:12
  „erdész újabb néven ír, most ő a "true"...
  Szerinte az egész fiatalság csak drogosok gyülekezete...
  Savanyú a szőlő trottyos?! Nem baj, hozod az átlagot!
  Kb. 8 jókedvűre jut 2 begyöpösödött (ami szerintem inkább 1)
  Nézd a Mónika Show-t, az való neked...”
 • 10. true 2008. március 27. 11:53
  „Hogy mit tudtok ti fröcsögni már megint, teljes mértékbe igaza van erdésznek. Olvassátok át amiket írtatok, írásaitok magukért beszélnek. Narkós banda.”
 • 9. klo 2008. március 26. 18:36
  „Erdészke !
  Bocsás meg de te szerintem már rég voltál az asszonnyal !”
 • 8. myself 2008. március 26. 17:01
  „NoBo igazad van. Ha fizetnek érte, akkor fel lehetne pörgetni a város részéről is a szemétszedés dolgot!

  Jógyerek! Úgylátom Te nem jársz fesztivál idején a környéken! Kőszegi út, lővér körút, harkai út, lővér körútat és a kempinget összekötő kis erdős rész stb... fulladozik a szeméttől! Azért mert ki van fizetve a takarítás, nem kell ott elejteni a dobozt ahol kiürül. Nem? Toleranciát elvárjátok a városiaktól, ez rendben van, töbnyire meg is van. Viszont az idelátogatóknak is tiszteletben kéne tartania az itt lakókat! Oda vissza. Igy működik.”
 • 7. NoBo 2008. március 26. 16:40
  „myself abban igazad van, hogy egy ekkora rendezvény szeméttel jár, de azon felül, hogy sokat fordít a rendezőség az utólagos és közbeni takarításra, rengeteg pénzt kap ezért a város is. Igazán tehetne a vezetés is, hogy kicsit pörgősebb legyen a takarítás.”
 • 6. NoBo 2008. március 26. 16:35
  „Mégvalami erdészke... Ezek szerint Te minden kocsmából kiírtanád az embereket, minden szórakozóhelyet bezáratnál és lelőnéd az összes gyereket, aki hangoskodni mer a játszótéren?!
  Olyan szánalmas lehet a magánéleted, hogy szerintem fordulj orvoshoz!”
 • 5. NoBo 2008. március 26. 16:34
  „Előre elnézést kérek mindenkitől, de érintett VOLT-ra látogatóként annyit szeretnék üzenni "erdész úrnak", hogy a
  JÓ ÉDES ANYÁDAT (ha már előre kérted) sértegetsz te mindenkit! Nem vagyok belőve, nem fetrengek sárba és értelem szűkében is inkább te szenvedsz! Ha ekkora nagy az arcod, akkor vállald fel a neved (főleg mivel minden topikban csak szitkozódsz, sárral dobálsz mindenkit, fanyalogsz) és állj ki a véleményeddel! Addig, amig az IP címed alapján más utána nem néz. Ja és jobb ha tudod: te nem vagy átlag soproni polgár. Inkább egy ostoba BUTA paraszt!”
 • 4. Jógyerek 2008. március 26. 16:22
  „Szemetelnek! És? Kifizeti a halom pénzt a jegyért amiből majd kifizetik a szemétösszeszedő brigádot. Mellesleg a városba nemigen jönnek le és itt nem szemetelnek. Nem bírom ép ésszel felfogni az emberek gpndolkodás módját. A Fő téren amikor rendezvény van sokan azon sírnak, hogy zavarja őket és ki kellenne vinni ezt a kis színt is a belvárosból. A VOLT kint van a város szélén és már ez is zavarja egyes emberek lelkét. A VOLT pénzt hoz a városnak. helyi adót, stb... Persze, van sok drogos is a több 10 ezer ember közt, de hol nincs a mai világban? Azért azt sem felejtsük el, hogy a többség azért normális és nem feltétlenűl a sárga földig való ivászatról és a drogozásról szól a dolog. Ha már a VOLT sem lenne akkor mi hiozna még ide a városba pénzt? A sok kis kínai turista? kell ez a kis szín a városba. Évente 4 - 5 - 6 napot talán eltud viselni mindenki, úgysincs minden hónapban iylen.”
 • 3. myself 2008. március 26. 15:12
  „Abban igaza van erdésznek, hogy rengeteget szemetelnek a kedves fesztiválozó fiatalok.”
 • 2. dawinD 2008. március 26. 11:54
  „ez betegség ami téged körülvesz "tisztelt" erdész "ur"
  annyira halvány fogalmad sincs a körülötted zajló eseményekről, emberekről és azok mögöttes tartalmáról, hogy az valami eszméletlen.
  Demagóg vagy és BUTA. Dobálhatnék még rád pejoratív jelzőket, egy sem tudná kifejezni mennyire is okádék amit kiadsz napról napra a kommentekben. Az elfojtott szeretethiányodat add le mondjuk téglapucolásban. Köszönjük.”
 • 1. erdész 2008. március 26. 10:39
  „Minek portré olyanokról,akik belőve,totál részegen fetrengenek a sárban az emberi értelem legkisebb jele nélkül.Ezek a voltosok,ezek jönnek ide még 2010ig, ezeket kell elviselnie a városnak, és még úgy állítják be mintha ez kultúra lenne.Ez egy liberális szenny, és sajnos,hogy a mai fiatalok ezt szórakozásnak nevezik.Életükben egy könyvet nem olvastak,múzeumban,templomban nem voltak,lételemük az unatkozás,az ivás,a füves cigi,pár értelmes szót tudnak,egyik a volt, másik a sziget.A polgármester menjen ki az állomásra,és nézze meg mik szállnak le,mik jönnek Sopronba.Tudom,most majd kapom a rengeteg anyázást,de jobb ha tudják a voltosok,hogy az átlag soproni polgárnak a háta közepére se kell a mocskos fesztivál!!!!!!!!!!!!Zaj és a rengeteg neveletlen részeg hülyegyerek,ez a volt+minden évben balesetek amiket a részeg voltos sofőrök okoznak.Remélem 2010 után eltűnik ez a szenny a városból!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább folytatja a szálláshelyek felújítását

Sopron - Új, fiatal vezető került a Soproni Gyermek- és Ifjúsági Tábor élére. Szórádi Norbert (27)… Tovább olvasom