Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 8°C Még több cikk.

Megérkezett a Mikulás Sopronba - fotók

Elfoglalta a Házát és már fogadja is a gyerekeket. Idén sem egyedül jött a nagyszakállú, vele van csalfa kísérője, a csinos krampuszlány is. Este hatig látogathatják meg a kicsik.


Megmutatja a kedvenc könyveit, a cirmos macskáját és még a kandallóját is. Közel viszont a tűzhöz nem engedi a gyerekeket, mert az veszélyes. Nagyon otthonosan berendezkedett most is a házába, ahova a krampusz vezeti be a kicsiket. Mikulás bácsi ugyanis már meglehetősen koros, gyakran elszunyókál.

De nem kell aggódni! Ha gyerek hangot hall, azonnal felébred, és kedélyesen elcseveg mindenkivel.


Előzmény:

Bokros teendői közt idén is szakít arra időt a Mikulás, hogy meglátogassa a soproni gyerekeket. Itt lesz csütörtök délelőtt 10-től egészen 18 óráig a Liszt-központban. Bárki találkozhat személyesen a nagyszakállúval, aki eljön hozzánk. A program azért is különleges, mert a Mikulás a saját, feldíszített házában fogadja a gyerekeket. Nem ünnepséget, előadást tart, hanem négyszemközt lehet vele beszélgetni.

Már elindult a Mikulás Sopronba.


Ezzel is a személyes kapcsolatok fontosságát szeretnék hangsúlyozni a szervezők. Mikulás idén sem egyedül érkezik, elkíséri egy krampusz is, aki reményeink szerint nem eszi meg az összes szaloncukrot, így abból a gyerekeknek is jut.

Ugyanitt lesz délután ötkor a Pro Kultúra Adventi rajzpályázatának eredményhirdetése.

Még a csillárról is képek lógnak – mondhatnák képletesen a rendezvény szervezői. Idén ugyanis minden eddiginél több: 650 alkotás érkezett a rajzpályázatára. A díjazott alkotásokból egy kiállítást rendezünk a Liszt-központban, de 24 kép bekerül a városi adventi naptárban is.
Természetesen a többi képet is megnézhetik az érdeklődők, ezekből egy Nagy Karácsonyi Képeskönyvet állítanak össze a szervezők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személygépkocsi ütközött kamionnal Csepreg és Bük között

Meghalt egy személygépkocsi vezetője, amikor kamionnal ütközött a Vas megyei Csepreg és Bük között… Tovább olvasom