Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Költözik a hivatal – de csak egy része

A járási hivatal kialakításának utolsó szakaszaként a polgármesteri hivatal egyes részlegei, osztályai költöznek új helyre.
A városháza sajtóirodájának közlése szerint az anyakönyvvezetők a vármegyeházáról a városházára teszik át székhelyüket. Már itt, a Fő tér 1. szám alatt, az első emeleten kialakított irodájukban fogadják az ügyfeleket.

Költözik az igazgatási osztály többi munkatársa is. Tegnaptól a birtokvédelemmel, a hagyatékkal, az állatvédelemmel, a talált tárgyakkal és a kereskedelmi ügyekkel foglalkozó szakemberek az Új utca 12. szám alatti épületben dolgoznak.

Fontos információ, hogy a szociális ügyfélfogadás változatlanul az Új u. 3. szám alatt található, akadálymentesített épületben marad.

A sajtóirodán elmondták azt is, hogy a polgármesteri hivatalban – az okmányiroda kivételével – a járási hivatal kialakítása és az igazgatási szünet miatt december 21-től 2013. január 2-ig az ügyfélfogadás szünetel. Az utolsó nap idén, amikor hivatali ügyet intézhetünk, december 19., azaz ma, míg a jövő év első hivatali napja január 3-án lesz. Az okmányirodában az ünnepnapokon kívül december 28-án szünetel az ügyfélfogadás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaéltek kártyájával

"Mozgássérült, 14 éves gyermekünk karácsonyát szerettük volna széppé varázsolni." Tovább olvasom