Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > Kecskefej a Fidesz-iroda ajtaján: Nem jogerősen megszüntették az eljárást

Kecskefej a Fidesz-iroda ajtaján: Nem jogerősen megszüntették az eljárást

Nem jogerősen megszüntette a Soproni Városi Bíróság a Gál Szabolcs ellen indult büntetőeljárást. A tettes korábban már kapott pénzbüntetést.

munkatársunktól - 2012.05.25. 09:25
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

A Soproni Városi Bíróság nem jogerős végzésében megszüntette a soproni Fidesz-iroda ajtajára kecskefejet akasztó Gál Szabolcs ellen indított büntetőeljárást.

Mint arról portálunkon beszámoltunk, idén január 8-án, akkor még ismeretlen személy egy levágott állat fejét tette ki.

Az előzményekhez tartozik, hogy a Fidesz-MPSZ soproni szervezetének nevében Abdai Géza elnök megbízásából dr. ifj Arszin Miklós, a Soproni Városi Bíróságon becsületsértés vétsége miatt magánidítványt tett január 23-án.

Ezzel párhuzamosan a rendőrségen is folyt nyomozás. A Soproni Rendőrkapitányság január 25-én az eljárást megszüntette, és garázdaság miatt szabálysértési feljelentést küldött a bírósághoz. (Ez utóbbi már jogerősen lezárult. Gál Szabolcs 20 ezer forintos pénzbüntetést kapott).

A becsületsértési ügy miatti feljelentést a napokban tárgyalta a bíróság. Az eljárást azért szüntették meg, mert Gál Szabolcsot ebben az ügyben korábban már felelősségre vonták. Különben a kétszeres büntetés tilalmába ütköznének.

A bíróság megjegyezte, kérésükre a Fővárosi Törvényszék megküldte a Fidesz-MPSZ alapszabályát, amelyben felsorolják a helyi elnök jogkörét. Ezek között azonban nem szerepel, hogy a helyi szervezet becsületét ért sérelem miatt bírósági eljárást kezdeményezzen. Perindítási jogosultsága nincs, ilyen csak a Fidesz-MPSZ-nek, és ezen belül is csak a felsorolt személyeknek van.

Mivel, jelen esetben nem a jogosult tette a magánidítványt, ezért a bíróságnak ezen indokkal is lehetősége lett volna megszüntetni az eljárást.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123456 következő >> végére >>> 52 hozzászólás
Moderálásra küldöm 52. szekelyse50 2012.09.08. 20:17

Hát ha valaki nem tud jót cselekedni ,semmit nem ér el.

Moderálásra küldöm 51. igazember 2012.05.28. 09:18

"49. Pretorianus" Látom Te nem csak bebifláztad,hanem érted is a történelmet."Kádár János a proletárok szentje"Ezt én inkább igy mondanám "Kádár János a komcsik szentje".Már csak az hiányzik,hogy Péter Gábornak állitsanak szobrot.

Moderálásra küldöm 50. LAZA 2012.05.27. 17:10

Túrabakancs!
Értékelem a hozzám írt véleményedet ezért ne érts félre:
Ne,hogy eljöjjön az ídő amikor majd saját magadat kell szembeköpni.
Hidd el nagyon rossz érzés.Velem is megtörtént.
Abban pedig teljesen egyetértünk,hogy a jelenlegi állapotok rendbehozatalára nem 2 év még csak nem is 10 év hanem jóval több kell.
Csak,hogy?
Nagyon remélem nem gondolod komolyan,hogy ez a simicskázó,matolcsizó társaság foglya ezt megcsinálni.
Talán egyszer egy új generáció!Igen ha az értelmesebbje egy az egyben nem menekül el ebből az élhetetlen országból?
Reménykedjünk!

Moderálásra küldöm 49. Pretorianus 2012.05.27. 16:13

46. pancser 2012.05.27. 11:14
Neked szent nekem szörnyszülött!
"A megtorlás

A következő három évben mintegy 400 embert végeztek ki a forradalomban való részvételért, több mint 21 668 személyt börtönöztek be, 16-18 ezer főt internáltak.[3] Mindezt az amnesztia ígérete után, és úgy hogy a résztvevők jelentős része elmenekült az országból. A börtönökben sokakat brutálisan vallattak, megkínoztak, köztük számos nőt és kiskorút is. Az 1957. évi 4. törvénnyel lehetővé tették a 16 év feletti fiatalkorúak esetében is a halálbüntetés kiszabását. (Lásd: Mansfeld Péter kivégzése!) A szovjet hadsereg által elfogottak közül további több száz főt szovjet hadbírósági eljárás során végeztek ki, mintegy 860 embert a Szovjetunió kényszermunkatáboraiba deportáltak.[3] [42]"
És ne feledkezzünk meg a kb 250000 emberről,aki csermanek véres keze miatt volt kénytelen elhagyni az országot...

Moderálásra küldöm 48. Olajfa14 2012.05.27. 12:37

39. 41. 46. A történelembe a "kedves vezető" is beírja magát. Kérdés, hogyan. Volt időszak, amikor még a "legnagyobbak" közé tartozhatott volna, de az utóbbi kétéves teljesítményével ... hátul kullog. Nem véletlen, hogy Kádár 100. születésnapját eltitkolják és csak "mobil szobrot" lehetett állítani, pedig a parlament előtt lenne (lesz ) a helye.

Moderálásra küldöm 47. igazember 2012.05.27. 11:50

Kedves "vitriol2" Kezd kicsit unalmas lenni ez a sok SS-ezés.Elfelejtetted kinek az oldalán álltunk a 2. világháborúban?Nem véletlen álltunk Hitler , a Wermacht és igy az SS.mellett is.Miért is?Mert visszaakartuk szerezni a szemét tianon által elvett területeinket,ha jól tudom kb.70,5%.Területeink több mint a felét elvesztettük,lakosságunk az 1910-ben még 20 886 487 fő volt , Trianon után 7 615 117 főre esett vissza.Nem beszélve arról,hogy a javát Románia kapta,akit már az elsö csatában szarrá vertünk.A román király szeretett volna Magyarország uralkodója lenni.Az amerikai Harry Hill Bandholtz megüzente neki,hogy "menjen egyenest a pokolba".Hidd el nekem a komcsik jóval több kárt okoztak mindenkinél.Nos ennyit az SS-ezésröl.Vitázhatunk még ,ha akarod,de csak a tényekröl vagyok hajlandó.

Moderálásra küldöm 46. pancser 2012.05.27. 11:14

Kádár János a proletárok szentje, mondta az író a szoboravatáson. Nagyon sötét az aki aki az ellenkezőjét állítja!

Moderálásra küldöm 45. Pretorianus 2012.05.27. 10:28

Modi! Miért nem jelennek meg a vitriolnak címzett válaszaim?

Moderálásra küldöm 44. Pretorianus 2012.05.27. 09:26

vitriol!
Zanzásítva egy két tény,mivel a hosszú válaszaim nem mentek át a szűrőn a tegnapi nap... .:)
A Szálasi szobrot nem Jobbikos vezetők állíttatták,bizony akárhogy is nézem a képeket és olvasok,nem találom őket említve...
A Magyar Sziget hivatalos honlapján nem találom sehol a Jobbikot említve... a bal és szélsőbal bűntetteit nemhogy egy kecskefejjel,de egy világgal sem lehetne eltakarni... gyáva,kisstílű cselekedet volt.
Az útszéli stílusod a még mindig megvan,látom a 43. hozzászólás egyik megszólításában! Túrabakancs hozzászólásaiban nyomát sem találom ennek a felé,felénk feltételezett arroganciának... Öngólt rugtál,vörös!

Moderálásra küldöm 43. vitriol2 2012.05.26. 23:36

turhabakancs azt, hogy a hitleri poilitikát egy időben nagyon sok ország "átvette" az nem a hitleri politika nagyszerüségét" bizonyitotta-

királyi többest használo"pretorianus"!
hoztad a "formádat", választ kaptál a 33-ban a kritizált "stilus" ügyében, de igy mivel a kritizált stilus töletek származik nincs érzékeny elutasitás- ill. reagálás. Probálkozz kicsiny -királyi többesszámu- az ellen lejáratásán, de eddig-legalábbis velem szemben- mindig alulmaradtál- vagyis hirtelen a nagy erkölcsi prédikáciod "lealkonyult"- hirtelen másrol kezdtél REGÉLNI


52 hozzászólás123456 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...