Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Kávézzon a rendőrökkel Sopronban pénteken!

Egy kávé mellett beszélgethet a rendőrökkel pénteken 11.30-16 óra között Sopronban, a Plázában lévő CBA áruházban.

Bűnmegelőzés, tanácsadás, közvetlen kapcsolat. A Police Coffe keretében pénteken 11.30-16 óra között Sopronban, a Plázában található CBA Áruház (Lackner K. utca 35.) bárki beszélgethet a rendőrökkel.

Mi is az a Police Coffe?

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) fontos célkitűzése a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése. A helyi problémákat helyben kell megoldani. A rendőrség és a lakosság közötti párbeszéd javítása, a bűnmegelőzés hatékonyságának növelése érdekében az NBT országos programot szervez a CBA Kereskedelmi Kft-vel közösen, melyben évente több alkalommal Police Coffe néven lakossági fórumot szervezünk.

A Police Coffe a közösségi rendészet felé vezető út fontos állomása, ahol egy adott terület rendőri vezetőivel, kollégáival folytathatnak a lakosok kötetlen beszélgetést egy kávé mellett.

 S érezhetik, hogy a helyi közbiztonságért felelős kollégákat érdekli, hogy az ott lakók hol és milyen problémákat, fejlesztési lehetőségeket látnak, mire szeretnének megoldást találni a biztonságuk növelése érdekében, hiszen a rendőr nem csak büntet, hanem partnerként segít a rendőrség munkájával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatásában.

A Police Coffe egy olyan lakossági fórum, ami segít áthidalni a szakadékot a rendőrség és a lakosság között növelve ezzel a lakosok szubjektív biztonságérzetét.

A csészéket és a vendéglátáshoz szükséges kávét a rendezvényeken az NBT és a CBA Áruházlánc közösen biztosítja.

Police Coffe országos programja 2015 májusában Szegeden és Tatabányán, júniusban Gyöngyösön és Hajdúdorogon, valamint júliusban Balatonakalin várja a beszélgetni és kávézni vágyókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalandra fel! Húsvéti forgatag Sopronban

A három napos rendezvényen lesz kézműves vásár, gasztronómiai különlegességek, színvonalas zenei,… Tovább olvasom