Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Kalmár: Sajnos, két év hátra van még a fideszes kormányzásból

Túl vagyunk a fidesz kormányzásának a felén, de sajnos a másik fele, még hátravan! Így lehetne egyetlen mondatban összegezni a kormányzás elmúlt 2 évét - mondta el Kalmár István (MSZP).

Óriási választói bizalommal, annál kevesebb kormányzati programmal és jövőképpel vágott bele a Fidesz 2010 tavaszán az ország vezetésébe.
Az eltel idő alatt, 2/3-os parlamenti többségüket arra használták, hogy megpróbálják betonba önteni saját hatalmukat, döntéseik csak a hatalmi érdekeiket szolgálták - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, az MSZP soproni elnöke.

Millióktól vették el a nyugdíj-megtakarításaikat, de ez a pénz már elolvadt. Milliókat sújtottak az egykulcsos adóval, elvéve a szegényebbek pénzét, hogy a jobb módúaknak adják oda.

A folyamatos adóemelésekkel, olyan megszorításokat követnek el, aminek következtében ma négymillióan élnek a létminimum alatt, de mégis arról beszélnek, milyen sikeres az ország - tette hozzá a politikus.
Nem folytatnak párbeszédet, sem a hazai, sem a külföldi szakértőkkel, akik esetleg segíthetnének az ország jobbra fordulásában.

Az ország gazdasága a béka feneke alatt van, folyamatosan csúszunk lefelé, de a Fidesz tündérmesékről papol nekünk és a nagyvilágnak.
Valószínűleg senki, még a hithű Fidesz szimpatizánsok sem gondolták két évvel ezelőtt, hogy hova juttatja az országot mára a Fidesz kormányzat.
A magyar emberek 80 százaléka szerint rossz irányba mennek a dolgok az országban és a Fidesz elveszítette támogatóinak a felét, de úgy tűnik, nem tanulnak a hibáikból. Vissza- és másra mutogatás, pökhendi, kioktató stílus, ennyiben merül ki a bizonyítványuk magyarázása.
Az egyetlen reményünk, hogy most már kifelé megyünk a Fideszes kormányzásnak nevezett ámokfutásból.

Mivel nagyon sok megkeresést kaptunk a Nemzeti Konzultáció (Inzultáció) kapcsán, ezért a soproni MSZP vállalja, hogy begyűjti (Piros Pont Magyar utca 24.) és eljuttatja a felesleges Orbán leveket, hogy azok árából éhező gyerekeket segítsenek a szakszervezetek - zárta Kalmár István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szivárványok Sopron felett - Fotók

Csütörtökön este nyolc órakor Sopron felett két, gyönyörű szivárványt is lefotózott… Tovább olvasom