Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

Jön az UniCredit Road-show

Országos rendezvénysorozatáról tartott tájékoztatót Sopronban az UniCredit Bank képviseletében Marosfalvi Attila fiókigazgató.
Az igazgató az aktuális témák között beszámolt a márkanévváltásról és a május 22-én Sopronba érkező országos road-show részleteiről. Ezen a napon a Fő térre várják az érdeklődőket, 12 és 17.30 óra között, ahol a felnőttek vércukor-, vérnyomás-, koleszterinmérésen és testzsírindex-meghatározáson vehetnek részt. Közben a gyerekeket kézművesjátszóház várja, a fiatalokat pedig asztalifoci és szerencsekerék.

Nyereményjáték is lesz, amin toscanai utazást nyerhet a szerencsés résztvevő. Marosfalvi Attila hozzátette, bankjuk Európában mintegy hétezer fiókkal rendelkezik, Magyarországon jelenleg 77 kirendeltségük van (Sopronban a Várkerület 1-3. alatt), év végére viszont 85-re bővül a fiókhálózatuk. Alakossági és vállalati folyószámlavezetés mellett jelentős a bank- és hitelkártyatevékenységük, valamint a belföldi és nemzetközi értékpapírforgalmuk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idősek ellátása dupla díjért

A megváltoztatott szociális törvény miatt mintegy duplájára nőhetnek az idősek szociális otthonaiban a térítési díjak. A probléma országos szintű. Sopronban például akad ellátott, aki 45 ezer forint helyett 109 ezret fizet havonta. Az érintettek közül többen sírva fakadtak. Tovább olvasom