Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Iskolaigazgatót választanak Peresztegen

Pereszteg - Új intézményigazgatót választanak Peresztegen az általános iskola élére, mert a jelenlegi igazgatónak lejár a megbízatása. A pályázatokat április 30-ig várják.
Lejár Győri Edit peresztegi iskolaigazgató kinevezése, ezért új pályázatot írnak ki a tisztségre. A közalkalmazotti törvény szerint újabb – eredményes pályázat esetén – öt évre választanak intézményvezetőt.

– Április 30-ig várjuk a pályázatokat, melyeket a települési képviselő-testület bírál majd el és a szülői munkaközösség, valamint a tantestület is véleményez – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Zambóné Németh Ilona, Pereszteg jegyzője. A pinnyei képviselő-testület – intézményfenntartó társulásként – szintén részt vesz a döntés meghozatalában véleményezési joggal.

A jegyző hozzátette, a pályázat feltétele a főiskolai pedagógusi végzettség, ötéves szakmai gyakorlat, illetve az erkölcsi feddhetetlenség és előnyt jelent a pedagógus-szakvizsga. Az iskola 113 diákkal működik. A pályázatról – ami az oktatási közlöny március 21-i számában megjelent – részletes információ a www.kszk.hu honlapon és a település weboldalán kapható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bogányi Gergely zongoraművész fellépése az egyetemen

Sopron - Egyetemzene címmel Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész tart koncertet április… Tovább olvasom