Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Idén is csatlakozott a GYSEV „TeSzedd!" akcióhoz

A cég dolgozói a vasúttársasághoz tartozó, és azzal közvetlenül határos területeket tisztítanak meg pénteken.


Idén öt városban gyűjtik a hulladékot a GYSEV Zrt. munkatársai: a vasúttársaság idén is csatlakozott a TeSzedd – önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz. A cég dolgozói a vasúttársasághoz tartozó, és azzal közvetlenül határos területeket tisztítanak meg pénteken.

A vasúttársaságnál az elmúlt hetekben határozták meg a hulladékgyűjtés helyszíneit, ahol a cég munkatársai csoportosan gyűjtik a szemetet.

A vasúttársaság szakemberei két megye öt városában jelöltek ki helyszíneket: a cég dolgozói Szombathelyen, Sopronban, Csornán, Répcelakon, Körmenden és Szentgotthárdon gyűjtik szervezetten a hulladékot a vasúttársasághoz tartozó, és azzal közvetlenül határos területeken.

A vasúttársaság szakemberei két megye öt városában jelöltek ki helyszíneket
A vasúttársaság szakemberei két megye öt városában jelöltek ki helyszíneket


A GYSEV idén regisztrált partnere a TeSzedd! akciónak, így a hulladékgyűjtéshez szükséges eszközöket: védőkesztyűt, kötözőanyagot és zsákokat az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. biztosítja a cég számára.

Közlekedésbiztonsági okokból a vasúttársaság munkatársai zárt csoportokat alkotnak, így külsős, lakossági segítséget nem tudnak elfogadni a hulladékgyűjtéshez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hidakat zárnak le Sopronban

Sopronban a Bem utcai, illetve a Lófuttató utcánál lévő hidat felújítják. Hétfőtől… Tovább olvasom