Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Heineken: Szijjártó is részt vett a szándéknyilatkozat aláírásánál

A Miniszterelnökség részéről Berényi János szándéknyilatkozatot írt alá Sopronban, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt-vel.

A magyar-holland gazdasági kapcsolatok fontosságát emelte ki csütörtökön Sopronban Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, amikor stratégiai együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot ír alá a Miniszterelnökség képviseletében Berényi János, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnöke és a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Szijjártó Péter elmondta: a magyar gazdaság növekedése szempontjából kiemelten fontos a magyar-holland gazdasági együttműködés, ugyanis mára 9,5 milliárdos összeggel, a harmadik legtöbb befektetés Hollandiából érkezik Magyarországra, tavaly pedig Hollandia Magyarország 11. legfontosabb kereskedelmi partnere volt, közel ötmilliárd eurós forgalommal.

Korábban írtuk:

Ezúttal Sopronban, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.-vel írnak alá szándéknyilatkozatot.

Az eseményen beszédet mond Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára és Joris Huijsmans, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója.

A szándéknyilatkozatot a Miniszterelnökség képviseletében Berényi János a HITA elnöke, a Heineken Zrt. részéről Joris Huijsmans a cég vezérigazgatója írja alá. Az eseményen részt vesz Firtl Mátyás országgyűlési képviselő és Fodor Tamás, a város polgármestere is.hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évértékelő: harmadával kevesebb tűzeset Sopronban és környékén

A tervek szerint idén év végére elkészül Sopronkövesden a katasztrófavédelmi őrs, ezzel 18 ezer… Tovább olvasom