Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Félmilliárd forintért korszerűsítik Kurucdombot

A Rodostói utca 2–8. szám alatti épületegyüttes lakásainak számát újra negyvenre emelik, egyszersmind összkomfortosítják.

A közel tízmillió forintért felújított és bővített kurucdombi játszótér átadása alkalmából Simon István alpolgármester az eddigi eredményeket sorolva hangoztatta: a „Szociális városrehabilitáció a Kurucdombon" elnevezésű, összesen 508 millió forintos projekt az ott élők életminőségének komplex javítását célozza.

2006 óta a kurucdombi játszótér a huszadik, amelyet építettek vagy felújítottak Sopronban.
2006 óta a kurucdombi játszótér a huszadik, amelyet építettek vagy felújítottak Sopronban.


Ennek keretében a Rodostói utca 2–8. szám alatti épületegyüttes lakásainak számát újra negyvenre emelik, egyszersmind összkomfortosítják. A Halász Miklós Sporttelepet is átfogóan modernizálják, fejlesztik.

A városrész önkormányzati képviselője, Pongráczné Várnai Mária hozzátette: az ott élők és civil szervezetek bevonásával olyan közösségi programokat fognak megvalósítani, amelyek – többek között – az egészséges életmóddal, illetve a lakások térítésmentes energetikai felmérésével kapcsolatosak. 
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Walter Dezső: mutasson példát Sopron az országnak

A független polgármester-jelölt azt javasolja: mindenki, aki indul a soproni polgármesteri székért, írásban mondjon le a negatív kampányról. Tovább olvasom