Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Cipős dobozba zárt meglepetés a rászorultaknak

Sopronban, és a város környékén idén is több szervezet várja a cipős dobozokat. A nehéz helyzetben lévő családokon segítenének.

Idén teljes gőzzel indul útra a "Dobozba zárt boldogság" akció, mellyel a Sopronban élő, hátrányos helyzetű gyerekeken szeretnének segíteni a szervezők. Az akcióban résztvevő középiskolás osztályok, egyetemi csoportok, cégek, magánszemélyek megtölthetnek egy cipős dobozt ajándékokkal, amely aztán a szervezők segítségével eljut a város rászoruló kis lakóihoz – mondta el Farkas Zoltán.

A szervező így folytatta: tavaly, tavalyelőtt már sikerrel járt az akciónk, amit akkor kísérleti jelleggel kezdtünk. Akkor több, mint 100 gyermek karácsonyát tettük szebbé középiskolás osztályok és helyi egyesületek segítségével és bízunk benne, hogy idén is sok ember osztozik ebben az örömben velünk

A Soproni Cipősdobozakcióra idén nem csupán iskolai osztályok és magánszemélyek részvételére számítanak, hanem soproni cégeket és vállalkozókat is szeretnének bevonni az akcióba.

- A Cipősdoboz Akció célkitűzése, hogy méltó módon zárjuk le az évet és ez által lehetőséget teremtsünk arra, hogy minél többen átéljék a szívből jövő ajándékozás örömét – mondta Barcza Attila, az akció másik szervezője.
A dobozokat december 16.-ig lehet leadni a soproni Szent György Plébánián, a Szent György utca 6.-ban.

A Baptista Szeretetszolgálat is várja a felajánlásokat.

A gyűjtőpontok: Fertőd, Fő u.1. (tel.: 06304939042), Sopron, Rákóczi u .41., Mosonmagyaróvár, Magyar u.38. órásboltban.

A nehéz sorsú gyerekek szebb karácsonyáról szóló videó itt érhető el >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emléknap Balfon: megsemmisítés munkával

A rendezvényen a jelenlévők a tömegsírnál a temető dombon, majd a falu közepén az embermentők… Tovább olvasom