Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 19°C

Biczi: a sárdobálásánál többet érdemelnek a soproniak

Az igazság kimondása sokszor nehéz feladat. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjének, ez nem is sikerült, hiába hivatkozott rá - fogalmazott Biczi László.
  
Nem jó, ha egy választási kampányban valaki megfeledkezik magáról és sárdobálásba személyeskedésbe csap át. A soproniak ennél többet érdemelnek - kezdte keddi sajtótájékoztatóját Biczi László, az MSZP-DK-EGYÜTT-PM képviselőjelöltje.

Így folytatta: az, hogy egy magát kereszténydemokratának tartó politikus vállalja ezt a szerepet, több mint szomorú. Ráadásul mindezt akkor, amikor kiderült, Sopronban feloszlatták a helyi KDNP szervezetet, így sokak szerint a soproni jelöltek nem is használhatnák a kereszténydemokraták jelvényét és nevét.

A mostani hatalom sok helyen megfélemlít, fenyeget, visszaél erejével. Sokan a Fidesz szórólapjain is azért jelennek meg, mert nem akarnak ujjat húzni a hatalommal. Megértjük őket, de ezen akkor is változtatni kell.
A Fidesz saját maga hirdeti a plakátjain: „Csak a Fidesz" - húzta alá Biczi László.

Az MSZP-DK-EGYÜTT-PM, itt Sopronban, nem így gondolkodik. Mi azt mondjuk: „Csak Sopron számít"! Ezért fogtunk össze, félretéve mindennemű pártérdeket, ezért támogatjuk Walter Dezsőt, aki egy igazi soproni, akit soha nem irányíthatott egyetlen párt sem, akinek a polgármesterségével visszatalálhatunk a helyes útra. Sopront nem szabad a Fidesznek adni, Sopront ne pártelnök irányítsa. Erről kell döntenünk október 12-én - zárta Biczi László.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi bringatúra indul

Minden készen áll a vasárnapi családi bringatúrához, a Kisalföld Bringára, Sopron! kampányzárójához. Tovább olvasom