Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Az MSZP kiszáll a Közéletből

Sopron - Az adófizetők pénzét fideszes fényképalbumra költi a városvezetés, ehhez mi nem kívánunk tovább asszisztálni – fogalmazott Biczi László (MSZP) pénteken.
„Fodor Tamás polgármester beismerhette volna tévedését a perekkel kapcsolatban, erre jó lett volna a Közélet című havilap, ehelyett egy kétoldalas cikkben a független bíróságot pocskondiázza" – mondta el tegnap Biczi László MSZP-s önkormányzati képviselő.

– „A város újságja az adófizetők pénzéből jelenik meg, elvárható lenne, hogy korrekt tájékoztatást kapjanak a kivétel nélkül elutasított perekről és feljelentésekről. A polgármester beszámolhatott volna, de nem tette meg."

Biczi László hozzátette, a városvezetés sosem mulasztja el felhívni a figyelmet a „növekvő szociális válságra" és a „12 milliárdos nehéz örökségre". – Ez az újság csak egy eleme annak a közel százmillió forintos önreklámozó dömpingnek, amit nem a Fidesz saját pénzéből, hanem a soproni önkormányzat költségvetéséből fizetnek.

A lap következő számában utoljára szólal meg az MSZP helyi elnöke, Kránitz László, a továbbiakban nem kívánunk megjelenni ebben az újságban – zárta Biczi László.

Olvasóink írták

 • 20. nem mondom meg 2008. február 19. 18:45
  „Dezső bácsi meg a kedves papának állított szobrot a város pénzén...”
 • 19. joco 2008. február 03. 10:06
  „A cikk arról szolt, hogy van egy olyan pártproganda kiadvány, ahol pld. a karácsonyi számában a fidesz vezér nejének "szakácskönyvét" reklámozták, és a helyi polg.mester szidta az elödjét. Más nem volt benne”
 • 18. didi 2008. február 03. 09:38
  „Tappert!

  Értelmes embernek tartod Te magad?
  Szerintem nem az eszedért szeret a családod!!
  Ebben az országban elöre lépni? Talán majd Kenya és uganda után!”
 • 17. Virág 2008. február 02. 23:36
  „A Globex ügyben résztvevQket ki fogja számon kérni ? Mint a birkák mégegyszer meg választották Öket. Sajna, hogy a h...e politika mindenhova beleette magát és nem tudunk józanul gondolkodni, csak az acsarkodás folyik.Hol vannak vajon azok, akik felül tudnak emelkedni? Miért van az, hogy minden büzlik az egymás utálatától? Igaz nem lehet mindenki szimpatikus, de miért nem tudunk elvonatkoztatni és egymás segítve elörébb jutni?”
 • 16. Horst Tappert 2008. február 02. 22:24
  „Ja! És jobb lenne, ha az utcán sem jelennél meg, nem csak az újságban. Hányingere van sok embernek tőletek!”
 • 15. Horst Tappert 2008. február 02. 22:19
  „Szerintem is! Húzzatok a francba léhűtő népség! Remélem máshol sem szólaltok meg soha többet!”
 • 14. Atika2 2008. február 02. 16:21
  „Nagyon helyes! A kormanybol is ki lehetne szallni. Esetleg az orszagot is itt hagyni?”
 • 13. változást 2008. február 02. 16:16
  „Egy dolog biztos..mindkét párt tele van a nomenklatúra szörnyeivel, amig ez nem változik a milliárdok tova szállnak...mint oly sokak reménye az elmúlt 17 évben...amúgy nem véletlen az sem ,hogy a tehetséges fiatalok nem kap/hat/nak lehetőséget a fideszben...az mszp-nél pedig kizárólag a középszerűek tudtak előre jutni...változás nélkül minden megy a régiben..”
 • 12. Na ugye! 2008. február 02. 13:48
  „Mégiscsk a bérenc,cinikus,álszent és dilettáns antallnak volt igaza amikor azt mondta "tetszettek volna forradalmat csinálni"... akkor most másról irogatnának a tisztelt hozzászólók! Mondjuk arról , hogy az a tetü állam építhetett volna kétszer négysávos autópályát Győr és Sopron között a kétszer kétsávos helyett... Most hány sávos ez a bizonyos autópálya? Na ugye?”
 • 11. azészafontos 2008. február 02. 13:20
  „azért én már várom 2010-et...”
 • 10. Gipsz Jakab 2008. február 02. 12:39
  „Feri!
  Felesleges elvakult és félretájékoztatott ( vagy szándékosan félretájékoztató? ) emberekkel meddő vitát folytatni! Meggyőződésem, hogy a mélygarázs projektért is Abdaiékat tenné felelőssé, ahogy azért is, ha Kedden esik az eső és nem Szerdán! Sőt! A szocik először piros (vér)narancsot akartak jelképnek, csak a csúnya "fideszesek" miatt voltak kénytelenek szegfűt választani. "Agyfelmetsző barátunk" elgondolkodhatna, mit is jelen a Nickjében az első szócska...mert neki olyan max. nyomokban lehet!:)
  Biczi úr is inkább maradt volna a Játékkaszinóban! Ott továbbra is csak az osztrák nyugdíjasokat hülyítette volna a meggondolatlan mondataival...”
 • 9. Feri 2008. február 02. 12:06
  „Ha a Kedves Agyfelmetsző ezt igy látja, akkor ez igy is van. A benyalás nem az erősségem, de Öntől úgy látom megtanulhatom.
  Próbáltam utánajárni a dolgoknak, de úgy látom Ön sokkal jobban tájékozott. Köszönöm a felvilágosítást. Sajnos túl tömör volt.Nem lettem ettől meggyőzve.”
 • 8. Agyfelmetsző 2008. február 02. 11:48
  „Feri :

  Globex felelősök :
  - Abdai Géza
  - Havas úr
  - Ágota úr
  - Kovács úr
  soroljam még? Nem kell ennyire benyalni a narancsnak.”
 • 7. Feri 2008. február 02. 11:38
  „Kedves Izabella!
  Nem tudtam, de köszönöm!”
 • 6. könyörtelenné galád izabella 2008. február 02. 11:11
  „feri! hát nem tudod? ő volt a sofőr!!!!”
 • 5. valaki aki utálja a fityeszt 2008. február 02. 10:53
  „Lehetne azért némi moderátori munka egy ilyen oldalon is!
  Az úgy látszik nem zavarja a kedves mocskolódó fórumozót, hogy a Simon házaspár miből gazdagodott a rendszerváltás idején, hogyan lopta szét a határőrséget, hogyan lettek vér szocikból, sőt komcsikból, hithű Orbán katonák.
  A cikk meg a város pénzén készült fidesz propagandáról szól!
  Ahogy a mondás szól: bort isznak, vizet prédikálnak!”
 • 4. Feri 2008. február 02. 10:23
  „,, A Globex-ügy 1997-ben a Szövetség Sopronért Egyesület és az MSZP által vezetett önkormányzat idején született."
  Kedves Agyfelmetsző, kérlek fejtsd ki milyen szerepe volt akkoriban Abdai Gézának?!”
 • 3. Agyfelmetsző 2008. február 02. 10:07
  „Azért ne felejtsük el, és abszolút nem érdekel, hogy Sopron csontig fideszes város, hogy akik most ott ülnek a városvezetés élén, mint pl az Abdai Géza, az egyikori bandának tagjai, akik megb******ták a rendet Virágvölgy terén és a város pénzét a Globex ügyön keresztül elherdálták, amit Walter megpróbált visszaszerezni, de ellenállásba ütközött és fenyegetésekbe.

  Csak ugyebár a régi globexesen fidesz istállóba beköltöztek, a város a fideszeseket istenesíti, mert az Orbán a király szlogennél nem látnak tovább, pusztán egy oldalt mérlegelnek az egész helyett, így számomra ez a város nem jelent semmit. Úgy látszik nekünk soproniaknak semmit nem jelent az, hogy globex, megyünk az Abdai után, hátha mégegyszer sikeresen elszórja a milliókat”
 • 2. Valaki aki utálja a szocikat 2008. február 02. 09:57
  „Csak érnénk meg már, hogy végre Kránitz utoljára szólaljon meg. Egy olyan ember beszél akinek a vagyona a várostól van, ahonnan ellopta. Helyébe inkább meghuznám magam, és a benzinkutammal foglalkoznék ami úgyszintén elég furcsán került hozzá. Inkább foglalkozzon olyannal amihez ért, (sok minden nem lehet) és ne a politikával. Vagy nem ö volt aki könyör adományt osztogatott ha rá szavaznak? ilyen akarja megmondani mit kell tenni?”
 • 1. Feri 2008. február 02. 09:49
  „Nem sajnálom, hogy nem fogom olvasni az állandó félremagyarázatukat. Ott van számukra az egész "magyar" bal-liberális média. Annyi kárt okoztak már az egész országnak - a helyiek "csak" Sopronnak-, hogy jó lenne ha a tényleges közéletből is eltakarodnának helyet hagyva a becsületes baloldaliaknak. Egyébbként ott is vannak értelmes és lelkiismeretes emberek, csak nem jutnak szóhoz, vagy gyengék és nem mernek ellenállni a kis hatalmi elitjüknek. Egyszóval VISZLÁT, bővebben a soha viszont nem látásra”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban a legalacsonyabb az álláskeresők aránya

Sopron – munkaügyi szempontból – továbbra is kiemelkedő helyet foglal el a megyében. A… Tovább olvasom