Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Az év fotóművészeti alkotócsoportja soproni

A napokban lezajlott miskolci Fotóművészeti Nyári Egyetemen sikerrel szerepelt a Soproni Fotóklub.

Idén hárman – Roth Balázs, Agg Pál és Aminger Mónika – részesültek nemzetközi fotóművészeti alapdiplomában, s mesterművész-diplomát vehetett át Lángh Gábor. Hipságh Gyöngyi – a nemzetközin túl – a Mafosz bronzdiplomáját kapta munkásságáért.

A Soproni Fotóklub elnöke, Hipságh Gyöngyi az újabb elismeréssel.
A Soproni Fotóklub elnöke, Hipságh Gyöngyi az újabb elismeréssel.


A magyar fotográfia napja országos ünnepségét augusztus 30-án rendezik Cegléden, ahol a Soproni Fotóklub nevében Lángh Gábor, a fotóklub tagja „Az év fotóművészeti alkotócsoportja" díjat veszi át.

A fotóklub vezetője, Hipságh Gyöngyi elmondta, az évek során immár második alkalommal részesülnek e kitüntetésben. A klub tagjai rendszeresen és sikerrel vesznek részt hazai és külföldi pályázatokon.

A klub három éve nemzetközi pályázatot ír ki a hűség napjára. Tavaly százhúsz szerzőtől 1400 alkotás érkezett be, Kínától Spanyolországig bezáróan. Ezúttal is nagy érdeklődésre számítanak. (A részletek a www.sopronifoto-klub.hu oldalon.) A díjátadót a hűség napján az Erdészeti Múzeumban rendezik.
A Soproni Fotóklub alkotóközösségének felvételeiből legközelebb augusztus 29-én nyílik szabadtéri kiállítás a Széchenyi téren. Több mint kétszáz művészi fotót láthat a nagyközönség.
 
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiányos tájékoztatás? - Újabb panasz a GYSEV-es vágányzár miatt

A GYSEV megérti az utasok panaszait, azt is hogy rengeteg kellemetlenséggel jár a vágányzár. Tovább olvasom