Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Az otthon lakóin segítettek

A szombati teaosztás során gyűjtött ajándékokat nyújtották át hétfőn a Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona lakóinak.

Mesekönyvek, játékok sora, tartós élelmiszer, édesség gyűlt össze felajánlásként a szombati karitatív teaosztási akcióban. Az adományokat a Győri Egyházmegyei Katolikus Ifjúsági Fórum, továbbá a helyi Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség képviselői, Barcza Attila és Boglári Zoltán adták át a Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona tizenkét csöppségének, illetve szüleiknek.

– Mint mindig, most is telt ház van, nyolc család él az otthonban: két teljes, illetve hat egyedülálló, kisgyermekes édesanya – mondta portálunknak Kerényiné Kovács Judit, a gondozási részleg vezetője, aki a lakók nevében köszönte meg az ajándékokat. – A számunkra adományokat gyűjtő fiatalokkal tavaly ismerkedtünk meg, a ˝72 óra kompromisszumok nélkül˝ programsorozat során az otthon kerítését festették le önként, amely munkában mi is részt vállaltunk. Idén karitatív módon gondoltak ránk, megszépítve az otthon karácsonyát. Karácsonyfát a Rotary Club ajánlott fel a számunkra.

Váradi Erika kisfiával. Fotó: G. M.
Váradi Erika kisfiával. Fotó: G. M.

Váradi Erika kisgyermekével családi probléma miatt egy éve él az otthonban. – Patrik fiammal nagyon örültünk az ajándékoknak. Jólesett, hogy vannak olyan emberek, akik gondolnak a nehezebb sorsúakra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az osztrák tévében énekelnek az ágfalvi diákok

Az ORF Licht ins Dunkel (Fény a sötétben) című, december 24-i karitatív műsorában szerepelnek az… Tovább olvasom