Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Ausztriába indult dolgozni - Tapolcán megverték, Sopronban került kórházba

Ausztriába indult dolgozni, de csak Sopronig jutott az a tapolcai férfi, akit előző éjszaka egy ottani szórakozóhelyen bántalmaztak. Lezárult a nyomozás.
A soproni városi kórház 2013. október 5-én, a reggeli órákban értesítette a Tapolcai Rendőrkapitányságot, hogy egy tapolcai személy érkezett hozzájuk ellátásra, mivel az éjszaka folyamán egy szórakozóhelyen megverték.

A sértett elmondása szerint az estét egy helyi vendéglátóegységben töltötte egyik barátjával, amikor egy számára ismeretlen férfi beléjük kötött, szóváltásba keveredtek, majd megfogta a kezét, kihúzta az utcára és egy villanyoszlopnak csapta. Már csak arra emlékezett, hogy a földön fekszik, a mellkasa szúr és sajog minden bordája.

A bántalmazást követően hazasétált, lefeküdt aludni, majd reggel ismerőseivel indult külföldre dolgozni. Útközben lett rosszul és Sopronban már be kellett őt vinni a kórházba.

A nyomozás során G. Dávid 34 éves helyi férfi vált meglapozottan gyanúsíthatóvá a bűncselekmény elkövetésével, aki beismerő vallomást tett.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a súlyos testi sértés elkövetése miatt folytatott eljárást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a Tapolcai Járási Ügyészség részére vádemelési javaslattal küldte meg.

A nyitókép illusztráció!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szép napot VOLTosok! Nyolc új nevet jelentettek be

Sopronba jön nyáron Steve Aoki, a Foals, a Sunrise Avenue, I Am Legion, a Woodkid, a Noisia,… Tovább olvasom