Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A negatív kritika csak doppingolja a soproni Máté Ádámot

Igencsak megosztó egyéniség Máté Ádám (4 győzelem – 0 vereség), a fiatal soproni nagypehelysúlyú ökölvívó, hiszen a magabiztosságából fakadó „nagyszájúság" Magyarországon nem divat.

Máté még veretlen a profi között, és nagyon magabiztosan nyilatkozik a jövőjét illetően - olvasható az xlsport.hu-n.

A 21 éves fiatalember nemrég került „át" a Profibox Promotion vállalkozáshoz, melynek színeiben – saját súlya felett bokszolva – egy hete át is esett a tűzkeresztségen. De hogy kötött ki Petrányi Zoltán cégénél?

„Mikor lejárt a hárommeccses próbaszerződésem a Felix Promotionnel, úgy volt, hogy jó barátom Giuseppe Lauri fog promótálni, de ez nem jött létre, mert Bepének megvannak a gondjai a saját karrierje építésében is. Így rizikós lett volna az együttműködésünk" – kezdte Máté.

„Petrányi Zolinak ismerem a munkásságát a múltból és a jelenben is. Jelenleg Magyarországon nincsenek nagy gálák, tévék sajnos, amik ismertebbé tennék a hazai ökölvívókat, de van Petrányi Zoltán, aki nagy fejlődést hozott a Magyar bokszba a GFC gálák megrendezésével. Megkerestem Zolit és megbeszéltünk egy találkozót Pesten, ami nem jött össze először, másodszorra pedig már úgy mentem, hogy a megbeszélésünket egybekötöttük egy mérkőzéssel. Megállapodtunk, hogy építi a karrierem, ezzel együtt vállalja a menedzselésem."

A teljes írás itt érhető el >>

Olvasóink írták

 • 7. bali00004 2012. április 16. 13:24
  „minek veri magát a srác? szájkarete bajnok:-) 4 győzelmére? phuu... ha netán ki jut a nemzetközi elitbe.... majd les, mint a kiszántott egér. bizonyíts! kicsi rigó! mert lehet most a hazai ököl vívásban éppen "nyerő" ágban vagy, de a szerénységed nulla. ne a netről lopd az arcod! hogy játszod a nagymenőt. :-) ahogy a nóta is mondja:-ne a divat mondja meg, hogy ki vagy!:-) nem adok kettő évet, és sehol nem leszel jegyezve. eltűnsz mint az X faktorosok. :-)
  azért sok sikert!:-)”
 • 6. nagyonfááj 2012. április 16. 12:31
  „ruig...ez nagyon jóó és nagyon igaz....és egyben nagyonfááj, de ez a szomorú valóság”
 • 5. ruig 2012. április 15. 13:46
  „Sopronban nem divat,fajta és tájidegen! Az átkosban max.:"Győrig "tartott az utazás,következő vonattal vissza Miskolc Tiszai pu. Elég volt évente egy alkalommal,három-négy napra le telepedő vándor cirkusz.Ki az előadást nézte meg,ki a cirkuszhoz tartozó élőlényeket,voltak kicsik voltak nagyok.Sopron a béke és a nyugalom kis szigete volt,pár éve még.Az ilyen stílusnak az óceán túlpartján kellene maradni.Volt Sopronban jó pár ökölvívó,de pár évtizedet felölelve, együttesen nem tudtak ekkora képpel a szorítóban lépni.A helyi sajtó,talán egy" rövid "rovatban tudósított volna,-"mentőállomás közlése szerint a soproni fiatalok kedvenc szórakozó helyéről a kórház sebészeti osztályára szállítottak,magát sportolónak mondó személyt,mert a saját dumájától, súlyos égési sérüléseket szenvedett."-”
 • 4. 1x2=? 2012. április 14. 13:25
  „További sok sikert és KO-t kivánok.”
 • 3. mateadam 2012. április 13. 22:00
  „Az alázat lejátszódik az ember agyában,de minek azt kifelé is mutatni? Eléggé autentikus személy vagyok és akinek nem tetszik akkor nézze az Erdeit!! ÉS persze próbálkozni lehet a megverésemmel vagy esetleg árokban kötnék ki? Nem hiszem,eléggé persziflázs ez a fajta gondolkodás mód,de embere válogatja!! A június 10.-i címmeccsen Bedák Pál is szorítóba lép az új fejlemények szerint és az a győzelmem jól példázza majd azt,hogy meddig lehet eljutni és kiket lehet megverni ezzel a stílussal.Köszönöm!! Üdv: Máté Ádám”
 • 2. ruig 2012. április 12. 17:13
  „nagyonfááj. Nagyon jó!!! Valós és igaz gondolatok.Valamit nagyon kompenzál a fiú.A mai kellemes és az emberi értékeket bemutató írások között nagyon lehangoló cikk.”
 • 1. nagyonfááj 2012. április 12. 14:37
  „Majd pofán verik jól....aztán rájön.......! Vagy valamelyik árokban köt ki félholtan, mert nem tudja hol a határ a pofájának...! Szerintem egy profi sportember legyen alázatos és szerény....és akkor igazán nagy lehet! Aki sokat pofázik, az csak a kisebbségi komplexusát leplezi! Ez már többször bizonyított tézis!! Alázattal a sport iránt és tisztelettel az ellenfelek iránt...és akkor biztosabb a nagy jövő!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egyetem rektora is büszke Böszörményi Bencére

Könyvcsomaggal jutalmazta prof. dr. Faragó Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem rektora… Tovább olvasom