Sopron és környéke

2018.06.26. 12:15

Tízforrás Fesztivál 2018 - Program: július 17. - Hiperkarma

A hiperkarma kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét.

kisalfold.hu

Időpont: 2018. július 17. (kedd) 19.30 óra

Helyszín: Hegykő, Szabadtéri színpad

A hiperkarma egy kultusz, végzetesség, ösztön és semmi mással nem hasonlítható össze. Szövegeik tömörek, végtelenül komplexek, a zenei megoldások főleg ezt hivatottak támogatni. Történetük inkább a frontember története, a koncerteken mégis egy zenekart látunk, és nem egy előadót, aki mögött más zenészek is megjelennek. A Bérczesi Robi vezette zenekar több mint 17 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, több tagcserén is átesett.

Kis Tibor gitáros (b) és Bérczesi Róbert énekes, gitáros a Hiperkarma együttes koncertjén Kapolcson, a 27. Művészetek Völgye kulturális fesztiválon 2017. július 22-én.MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A 2017-ben megjelent délibáb albumuk címadó dala a Fonogram – „Az év alternatív lemeze vagy felvétele", és a Petőfi Zenei díj – „Az év dala kategóriájában" is jelölték. Forrás >>

Közreműködik

Bérczesi Róbert − ének, gitár

Bacsa Gyula − billentyű

Hámori Benedek − dob

Varga Laca − basszusgitár

Kis „Sztivi" Tibor − gitár

Zaják Péter − perka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!