Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Újra jegyzőt keres a csornai önkormányzat

Közös megegyezéssel szerződést bontott a csornai önkormányzat a város jegyzőjével. Az új polgármester szerint voltak dolgok, melyeket másként láttak, mint dr. Horváth Etelka.


Új jegyzőt keres a csornai városvezetés. Dr. Horváth Etelkával közös megegyezéssel bontott szerződést az önkormányzat. Őt még a korábbi polgármester, Turi György választotta ki a feladatra tavaly nyáron. Dr. Horváth Etelka így 16 hónapig töltötte be a tisztséget. A Kisalföldnek azt mondta, nem érte ugyan váratlanul a búcsú, de azért bízott benne, hogy nem kerül rá sor.

– A csornai önkormányzatnál töltött hónapokban mindössze egy célom volt, a törvényeknek megfelelően látni el a feladatot – fogalmazott a Kisalföld érdeklődésére dr. Horváth Etelka.

– Úgy érzem, ennek sikerült is eleget tennünk munkatársaimmal együtt. Az októberi választás után vezetőváltás történt Csornán. Számítottam arra, hogy ez esetleg az én személyes sorsomat is érinti. Ám ennek ellenére azért bíztam benne, hogy maradhatok, hiszen határozott idejű szerződésem volt.

Dr. Horváth Etelka (a kép bal szélén)  az új csornai képviselő-testület első ülésén dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármesterrel és Major András alpolgármesterrel. Fotó: Kisalföld-archívum
Dr. Horváth Etelka (a kép bal szélén) az új csornai képviselő-testület első ülésén dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármesterrel és Major András alpolgármesterrel. Fotó: Kisalföld-archívum

Dr. Horváth Etelka hozzátette: egyelőre nem tudja, hogyan alakul pályafutása. A jegyző korábban az államigazgatás több területén is dolgozott.

Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármestertől lapunk megtudta: az önkormányzat már ki is írta a pályázatot a jegyzői állásra.

– Jegyző asszonnyal hivatalba lépésünk után leültünk és átbeszéltük, miként látjuk a továbbiakat. Sok mindenben nem egyezett az álláspon-
tunk, ezért döntöttünk úgy, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk – fogalmazott a Kisalföld kérdésére dr. Bónáné dr. Németh Katalin.

A polgármester nem kívánta részletezni, mely dolgokban nem értettek egyet dr. Horváth Etelkával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Babóton vannak a gyökerei Varga Jenőnek

A Kapuváron született Varga Jenő útja a villanyszereléstől a pedagógián át a kézilabdáig, Kapuvártól… Tovább olvasom