Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

˝Szívdobbantó˝ adomány

A rábatamási önkormányzat ˝Szívdobbanás˝ közalapítványa hétfőn több mint százezer forint értékben műszereket és számítástechnikai eszközt adott át a kapuvári mentőállomásnak.

Az adományokat dr. Puskás Tivadar, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyugat-dunántúli regionális igazgató főorvosa és Szabó Pál, a kapuvári állomás vezetője vette át az alapítvány és az önkormányzat képviselőitől.

A regionális orvos igazgató köszönő beszédében hangsúlyozta, a mentőszolgálat mindennapi munkáját és elkötelezettségét dicsérik azok az akciók, melyekkel civil szervezetek segítenek a mentőknek. – Úgy vélem, bajtársaim munkáját minősíti a rábatamási önkormányzat ajándéka – jelentette ki dr. Puskás Tivadar.

A kapuvári mentőállomás munkatársai ismerkednek az adomány műszerekkel.
A kapuvári mentőállomás munkatársai ismerkednek az adomány műszerekkel.

Szabó István rábatamási polgármester elmondta, a mentők mindennapi, kemény munkáján felül azt a segítséget is köszönik a kapuváriaknak, amit a kistelepülés rendezvényein nyújtottak a mentőállomás dolgozói. A ˝Szívdobbanás˝ közalapítvány tíz éve alakult, ám a kapuvári adományok az elsők, melyeket az OMSZ munkatársai kapnak.

– Ez idáig kulturális célokat és helyi kezdeményezéseket támogattunk, most először fordultunk országos szervezet felé az adományokkal – tette hozzá Szabó István.

A műszereket és a számítástechnikai eszközt a kapuvári mentőállomás munkatársai nevében Szabó Pál állomásvezető köszönte meg a rábatamásiaknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopott motorokat találtak, besurranókat üldöztek a rendőrök

Hamis jogosítvánnyal vezette a sofőr azt a kisbuszt, melyből a lopott spanyol motorok előkerültek.… Tovább olvasom