Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Park Fesztivál négy napon át

Csorna - Park Fesztivált rendeznek Csornán. A művelődési központ és két civil szervezet fogott össze, hogy április 30. és május 3. között szórakoztassák az érdeklődőket.
Április 30. és május 3. között rendezik meg Csornán az I. Park Fesztivált. A szervezők a Felkelő Nap Háza Kulturális Egyesület, a Városi Művelődési Központ és a Szárazfa Népzenei Egyesület. Színes programok, neves fellépők, kirakodóvásár, utcazenészek, mozi, kézműves-foglalkozások, gyerekműsorok várják az érdeklődőket.

– Szeretnénk Csorna kulturális életét egy kicsit mozgalmasabbá tenni, ezt a cél szolgálja a négynapos Park Fesztivál is – mondta a Kisalföldnek Volentér Tamás, a Felkelő Nap Háza Kulturális Egyesület vezetője. – A május elsejei hosszú hétvége jó időpontnak tűnt a fesztiválhoz, remélem, sokan választják rendezvényünket kikapcsolódásul.

Volentér Tamás
Volentér Tamás
A szervezők igyekeztek olyan programokat összeállítani, melyek közül valamennyi korosztály választhat az érdeklődési körének megfelelőt. Az első napon például, április 30-án a tánc világnapját ünnepelik. Ekkor a Pántlika együttes ad műsort a művelődési központban, nyilván a tőlük megszokott magas színvonalon. A fesztivál hivatalos megnyitója május 1-jén lesz. A polgármester köszöntője után helyi művészeti csoportok, előadók lépnek fel. Este a Kisalföld kertmoziban vetítik a Casting minden című filmet. A fesztivál további programjában szerepel táncház a Tulipánt együttessel, bábszínház, gólyalábas komédia, harcművészeti bemutató, európai zenék, a Garabonciás együttes koncertje, táncbemutató, zenei különlegességek. A Kisalföld kertmoziban pedig a legújabb magyar filmeket nézhetik meg az érdeklődők.

Esténként a művelődési házban koncerteket tartanak. Fellép például Kovalsky meg a Vega és Péterfy Bori is.

– Hagyományt szeretnénk teremteni a Park Fesztivállal, ahogy a többi nagyobb rendezvényünkkel is – jegyezte meg Volentér Tamás. – A fesztivál megrendezését a város önkormányzata, illetve cégek, vállalkozások támogatják. Bízunk benne, hogy megfelelünk a csornaiak igényeinek, és mindenki megtalálja a számára vonzó programokat a hosszú hétvégén.

Olvasóink írták

 • 10. Molnár Nándor 2008. május 13. 01:49
  „Valóban el tudnék jobb helyszínt is képzelni a koncerteknek... De a jelenlegiek közül ez a legmegfelelőbb. Az előtérben nem tudott volna ennyire szépen szólni a dolog. Na meg a fények sem lettek volna annyira hatásosak. Sőt! El sem fértek volna. A terület felét elfoglalták volna...
  Igazából a színpad előtt volt egy kis hely, aki akart, ott "bulizhatott". Én örültem, hogy kényelmesen le tudtam ülni, és onnan tudtam végignézni a fellépőket. :)”
 • 9. Rékababa 2008. május 09. 11:36
  „Hát szerintem sokkal jobb az előtérbe amikor fel van állítva a színpad.Itt a másikon nem jó.Pl. engem nem vitt rá a lélek,hogy fényképezzek meg előre menjek.Kimászni a székek közül meg vissza.Nem jó.Meg mindenki ült mind a moziba.Egy koncerten bulizni kell.Ott meg nem lehetett.Csak ennyi.”
 • 8. Molnár Nándor 2008. május 05. 18:15
  „Szia "Rékababa"! 999? Csak mert a kerek 1000 már egy számjeggyel több lett volna. :-)
  Melyik másik színpadon?”
 • 7. Rékababa 2008. május 05. 17:50
  „Kinek volt az a 20 pontos ötlete hogy 999ft legyen a beugró? :D Nem kaptam vissza. :D Nem volt rossz party.De szerintem a másik szinpadon jobb.”
 • 6. Molnár Nándor 2008. április 22. 08:22
  „Már működik az új domain címünk is:

  WWW.PARKFESZTIVAL.HU ;-)”
 • 5. Molnár Nándor 2008. április 22. 08:22
  „Már működik az új domain címünk is:

  WWW.PARKFESZTIVAL.HU ;-)”
 • 4. Molnár Nándor 2008. április 20. 17:24
  „Örülök, hogy tetszik! ;-) A csorna honlapon is indult fórum téma a fesztiválról. ( ww.csorna.hu )”
 • 3. Vötyi 2008. április 19. 11:45
  „Meglestem a honlapját és sztem jó lessz.Copy Conra biztos magyek!”
 • 2. Molnár Nándor 2008. április 18. 15:56
  „A Park Fesztivál honlapján - www.parkfesztival,webtar.hu - további részleteket is találni a koncertekről, alkotóműhelyekról, egyéb programokról, szálláslehetőségekről, zenekarokról... stb. ;-)”
 • 1. Putyilov 2008. április 17. 13:39
  „Végre történik vmi a városban. Van egy kis élet.
  Ezúton mondok érte köszönetet a szervezőknek.
  Az IA koncert is nagyon jó volt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közlekedési fórum illetékesek nélkül

Csorna - A 85-ös és 86-os főutakról rendezett fórumon a szakminisztériumot senki sem képviselte.… Tovább olvasom