Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Örömteli év végi útjavítás

Barbacs - A Kisalföld írása után kijavították a Kossuth utca burkolatának hibáit. Az ott élők elégedettek, mert végre nem balesetveszélyes az utca. Jól végződött az óesztendő a barbacsi Kossuth utcaiaknak. Az önkormányzat teljesítette kérésüket és rendbe tették utcájuk burkolatát.
Az utcabeliek a Kisalföld 2007. november 20-i számában beszéltek gondjaikról. Most az örömről is értesítettek.

– Régóta bajlódtunk már az utcánk burkolatával – mondta Nagy Istvánné.

– Balesetveszélyes volt a sok gödör, ezért inkább az autósok már a házak előtti zöldterületen közlekedtek. A Kisalföldben megjelent panaszunk után néhány héttel azonban az önkormányzat intézkedett.

Kossuth utca: Az önkormányzat rendbe tetette a burkolatot.

A Kossuth Lajos utcában ugyan most hó alatt van a burkolat, de a változás így is érzékelhető.

A faluvezetés aszfaltot hozatott, amivel betömködték a lyukakat. Természetesen most sem sztrádán közlekednek az utcabeliek, de ezzel is elégedettek.

– Tudjuk, hogy a teljes felújításra nincs pénze a községnek, és azt is, hogy nagyon sok utca van hasonló helyzetben – folytatta Nagy Istvánné.

– Ám nekünk ez is elegendő. Köszönjük a polgármester úrnak és azoknak a képviselőknek, akik részt vettek a munkában. Hálásak vagyunk annak a fiatalembernek is, aki ugyan nem a mi utcánkban lakik, mégis itt volt és segített. A miénkkel együtt a Rákóczi utcát is rendbe tették. A mai világban annyi panasszal, problémával találkozik az ember, ezért is fontos nagyon, hogy a jót, az eredményt is észrevegyük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőröket próbált lefizetni a sofőr

Csorna - Sikertelenül próbálta megvesztegetni a csornai rendőröket egy autós a minap. A felajánlott… Tovább olvasom