Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 7°C Még több cikk.

Nem az önkormányzat fizet az újra készülő burkolatért

Nem az önkormányzatot terhelik annak az útjavításnak a költségei, amit Csornán a Szent István téren végeznek.
Korábban már írtunk róla – legutóbb lapunk április 8-i számában –, hogy tavaly nagyszabású útfelújítás kezdődött Csornán. Az időjárás azonban az ősszel „közbeszólt" és pihenőre küldte az építőket. A felújítási programban – többek között – szerepelt a Szent István tér is. Papp Imre alpolgármester az idézett lapszámunkban a következőket nyilatkozta: „A Szent István téren és környékén nem fejeződött be a kivitelezés. Jelenleg a szegély külső oldalának a feltöltését végzik. Arról szakemberek döntenek, hogy a felületi egyenetlenségeket miként lehet megszüntetni."

Nos, úgy tűnik, a döntés megszületett, hisz az elmúlt napokban felmarták az út egy részét a tér keleti oldalán, ahol – mint a csornaiak tapasztalhatták – esős időben jókora víztócsák éktelenkedtek. S ezek miatt a gyalogosok is gyakran menekülni kényszerültek, ha nem akartak elázni a járművek által felvert víztől. Tehát a burkolat marása megtörtént, amit az újbóli aszfaltozás követ.

Ezek után adódik a kérdés: ki fizeti a javítás költségeit?
– Természetesen a kivitelező, hisz az átvétel még nem történt meg – válaszolta röviden érdeklődésünkre Papp József polgármester.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 60 millió szociális célra

Csorna önkormányzata tavaly 60,5 millió forintot fordított szociális kiadásokra. Ez az összeg mintegy 7 millióval több, mint az egy évvel korábbi. Tovább olvasom