Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Megújult a játszótér Kapuváron

A Kis-Rába Menti Egészséges Nemzedékért Alapítvány mintegy félmilliós támogatásával újult meg a város egyik legrégebbi játszótere az úgynevezett ˝Kanász-gödörben˝.

Ahogy az átadáson Kóczán Zoltán képviselő elmondta, a gyermekek már évtizedekkel ezelőtt focizni jártak a valamikor meglehetősen elhanyagolt környékre, ám most az alapítvány és a helyi önkormányzat, valamint vállalkozók segítségével ismét birtokba vehették a fiatalok a területet. A focizó fiatalok nevében Füzi Zoltán tornatanár vette át a jelképes labdát Németh Gyulától, az alapítvány képviselőjétől.

Olvasóink írták

 • 2. rittersport 2010. szeptember 29. 08:47
  „A Mozi elé kellene egy kisebb játszótér,mivel lakik itt egy halom gyerek,és max a főutat látják.Simán lenne rá hely,a mozi is ifjusági házként üzemel elvileg.POnt ide illene.Ennél jobb helyen nem lehetne.
  De még meg sem lehet itt emliteni az önkormányzaton,mert semmit nem intéznek el.Még a vállalkozók is összefognának,de itt semmire nincs lehetőség.Csak magukkal foglalkoznak,a családok kérése nem számit!!!”
 • 1. alamay 2010. szeptember 28. 10:22
  „A képviselő úr által elmondottakkal sajnos nem értek egyet.
  Én itt nőttem fel. Sőt a nagyszüleim, szüleim és a gyerekeim is.
  A Kanászgödör már 50 évvel ezelőtt Kapuvár egyik legfontosabb grundjának számított.
  Erdei tornapálya normális játszótér, karbantartott focipályával. Tudnék mesélni a múltról, nem keveset.
  Mi van most ?
  Az erdőt kivágták, a tornapálya megszűnt. Pár éve új játszóteret hoztak létre, amely HÁROM darab hintából, egy mérleg, egy normál, egy inga, s egy pici csúszdából áll, mindez hepe-hupás talajon.
  A kispályát a nyáron felszántották, újra füvesítették ( ez rendben is van), a napokban letettek két VASKAPUT. ( reméljük senkit nem üt agyon). A környéke ápolatlan. Térdig ér a gaz.
  Az egész terület összképet nézve, úgy néz ki, mint egy "lezuhant repülőgép".
  Ez a jelen.
  Érdemes kimenni megnézni , és érdemes összehasonlítani a a Házhelyi játszótérrel.
  Azonnal meg fogja érteni mindenki miről beszélek.
  Az a véleményem ez a környék ennél többet érdemel, valamint a jelképes labdával pedig az ott lő idős embereket kellett volna megtisztelni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A ˝kormány ablaka˝: új irodákat nyitnak

Dr. Rétvári Bence államtitkár szerint a kormány átláthatóbbá, egyszerűbbé teszi az államigazgatást a megyei kormányhivatalok, majd később a járások kialakításával. Tovább olvasom