Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Megnyílt a hatodik Hanság Expo

Száznál több kiállító részvételével pénteken megnyílt a hatodik kapuvári Hanság Expo. A város polgármestere szerint a vásárok megmutatják a település fejlődését.

Több mint száz cég és vállalkozás, valamint közel félszáz kézműves részvételével tegnap délután megnyitotta kapuit a hatodik kapuvári Hanság Expo. A város polgármestere, Biró Péter megnyitójában kifejtette: az immár hagyományos vásár megmutatja mind a látogatóknak, mind a kiállítóknak a város fejlődésének irányát.
„ A múlt hagyományaira támaszkodva kell továbblépnünk, ennek bemutatására kiválóan alkalmas a Hanság Expo."

Mihalicz Antal, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke kiemelte: nemcsak a kisvállalkozások, de a nagyvállalatok is fontosnak tartják a megjelenést. Kapuvár országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc szerint régen is annak ment jól, aki vásárokat tartott, reményei szerint Kapuvárnak is hasznára válik a kiállítás.

A megnyitón kiosztották a vásár díjait. A megyei közgyűlés által adományozott serleget a vitnyédi Pannónia Üzletház vezetője vehette át. A kamara díját a HonLine Informatika, Kapuvár nagydíját a Tóth Projekt építésziroda kapta. A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány elismerését a csornai Erdős 2002 Bt.-nek ítélték, a kapuvári ipartestület az Unioptik ZB Bt.-t tartotta elismerésre méltónak. Vásári nagydíjat kapott a Kisrábamenti Takarékszövetkezet, valamint vásári díjban részesült a Kuslics kertépítő vállalkozás. Innovációs díjban a budapesti Heniem Kft. részesült.

A megnyitón részt vett a testvérváros, Bihar polgármestere, Nagy Gizella és képviselő-testületének tagjai is. A kilenctagú küldöttség, a kapuvári képviselő-testület tavaszi, erdélyi látogatását viszonozta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telkekkel várják a fiatalokat

Önkormányzati telkek és új játszótér kialakításával várja Kisfalud a betelepülni vágyó fiatalokat. Tovább olvasom