Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Külön jelöltet indít a MIÉP-Jobbik

Nagy István a MIÉP-Jobbik-Kisgazda Szövetség polgármesterjelöltjeként indul az októberi önkormányzati választásokon.
– Olyan helyzetbe került a város, amikor a felelősségteljes emberek nem hallgathatnak – mondta Nagy István, a MIÉP-Jobbik-Kisgazda Szövetség polgármesterjelöltje.

Az ötvenhat éves politikusjelölt jelenleg egy külföldi tulajdonú cég alkalmazásában dolgozik, két diplomás gyermekével és feleségével egy kapuvári családi házban él. Ahogy mondta, régóta érdekli a politika, többek közt négy évvel ezelőtt is próbálkozott a jelöltséggel: akkor tízszázalékos eredménnyel zárta a választásokat.

– Életet lehelnék a városvezető és a testület, valamint a polgármester és a hivatal alkalmazottai közti kapcsolatba – adott némi támpontot elképzeléseihez. Nagy István első lépései közt átláthatóbbá és követhetővé tenné a városi költségvetést. Úgy véli, mind a pénzügyekben, mind a fejlesztési elképzelések terén nem szabad megijedni a radikálisabb lépésektől sem. Politikai kérdésekről szólva kijelentette: mindenképpen jobboldali győzelmet szeretne Kapuváron, de ebbéli elképzeléseit némileg beárnyékolja a helyi jobboldal megosztottsága. – A város érdekében merjünk ésszerű kockázatokat vállalni – fogalmazott Nagy István polgármesterjelölt. Az esélyekről szólva kijelentette: bármi elképzelhető Kapuváron, ő is okozhat még meglepetést a választóknak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre a felső tagozat épületei következnének

A legsürgetőbb feladatok elvégzésével kezdődött meg Csornán a Széchenyi István Általános Iskola alsó… Tovább olvasom