Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Körülnézett és továbbhajtott

Két ember meghalt abban a balesetben, mely tegnap délután történt Kónynál. A rendőrök a koronatanút keresik, aki fontos információkkal szolgálhat a baleset körülményeiről .
A Suzukit roncsa
Halálos közlekedési baleset történt tegnap délután a 85-ös főúton, Kóny térségében. Három óra huszonöt perckor egy Daewoo típusú személygépkocsi Markotabödöge irányából akart áthajtani Kónyba, de vezetője nem vette észre a neki jobbról, Csorna felől érkező Suzukit. Az autó a Daewoo jobb oldalát kapta el, és megpördítette az úton. A Suzukit egy, az út jobb oldalán, az árokparton álló reklámtábla állította meg. A vezető mellett utazó idős férfi az ütközés következtében a helyszínen meghalt, a sofőr pedig a kórházba szállítást követően veszítette életét. A kocsi harmadik utasa könnyebb sebekkel megúszta az ütközést. A Daewooban utazók szerencsésen, sérülés nélkül kerültek ki a karambolból.

A rendőrség kérése

A tragikus balesetnek még egy szereplője is volt. Egy, feltehetően világos színű Trabanttal közlekedő, harminc-negyven éves hölgy a kereszteződésben, a balra kanyarodó sávban állt. A Daewoo utasainak elmondása szerint a nő intett nekik, hogy szabad az út, elengedi őket. Az ütközés után a Trabant vezetője elkanyarodott, megállt és ki is szállt a járműből, ezután azonban visszaült és Markotabödöge irányába hajtott tovább. A Csornai Rendőrkapitányság munkatársai kérik a trabantos hölgyet, hogy haladéktalanul jelentkezzen a kapitányságon, hiszen fontos információkkal szolgálhat a vizsgálatot illetően. A rendőrök kérik továbbá azokat is, akik a balesetet látták, vagy a Trabant vezetőjével, útvonalával kapcsolatban felvilágosítással tudnak szolgálni, hogy szintén értesítsék a rendőrséget.
A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében, műszaki szakértők bevonásával vizsgálják.

Értekezletre igyekeztek

A Kisalföld információi szerint a balesetben szerencsétlenül járt Suzukiban utazók Vas megyei sportvezetők voltak. Éppen egy értekezletre igyekeztek Győrbe, a megyei sportigazgatóhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minősült együttes

A néptáncosok országos bemutató színpadán, Pécsváradon lépett fel nemrégiben a Kapuvár… Tovább olvasom