Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Kést emelt az anyós a menyére

Életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatnak eljárást azzal a 74 éves csornai asszonnyal szemben, aki egy konyhakéssel megszúrta a menyét.
Egy idős asszony és a menye „csapott össze" a minap Csornán. Az eset akár tragédiával is végződhetett volna. A történtekről Kiss Imréné őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatta a Kisalföldet.

Vasárnap este fél tíz körül bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy állítólag egy 34 éves csornai asszonyt a családi házuk udvarán megszúrt az anyósa. A hölgyet életveszélyes állapotban szállították a csornai Margit Kórházba, onnan pedig – tekintettel a sérülés súlyosságára – Győrbe, a megyei Kórházba, ahol azonnal meg is műtötték. A szúrás a májat és a tüdőt érte. A fiatalasszony állapota mostanra stabilizálódott.

A vizsgálat eddigi megállapítása alapján a menyecske este kilenc óra körül az udvaron kapált, és virágokat öntözött, miközben a velük együtt élő anyósa lement hozzá. Ezután szóváltás kerekedett köztük, és a fiatalasszony az öntözőkannában lévő vízzel leöntötte anyósát. Az idős asszony elmondása szerint a menye öntözőkannával meg is ütötte őt. Eddig nem tisztázott körülmények között a fiatalasszonynál egy 12 centi pengehosszúságú konyhakés is volt, amit a munkája során használt. Ezzel az anyós egy ízben hastájékon szúrta a menyét.

Az anyós azt állítja, hogy a történtekre nem tisztán emlékszik. Csak arra, hogy közte és a menye között szóváltás, majd dulakodás alakult ki. A 74 éves asszonyt őrizetbe vették a rendőrök, ám előzetes letartóztatásba nem került. Vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt a megyei főkapitányság vizsgálati osztálya eljárást kezdeményezett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötmilliós többletbevétel a társulásért

„ A szükség nagy úr” – szokták mondani. Hogy a régi mondás nem minden alap… Tovább olvasom