Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Jótékonysági focitorna

Csorna - 26 csapat nevezett a Réman család által szervezett, november 3-án, szombaton rendezendő jótékonysági focitornára. Két helyszínen bonyolítják a meccseket, lesznek licitek is.
Amint azt a Kisalföld megírta: Réman Bencét a közelmúltban a győri kórház gyermekintenzív osztályán kezelték. A szülők hálásak az ott dolgozó orvosoknak, nővéreknek és segíteni szeretnének. Az osztályt támogató Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványnak ajánlják fel a jótékonysági focitorna bevételét.

Réman Béla, az édesapa elmondta: huszonhat csapat nevezett, ezért két helyszínen, a Csukás- és a Széchenyi-iskola tornatermében bonyolítják le a tornát. – Meglepően és jólesően sokan jelezték részvételüket – jegyezte meg a szervező édesapa. – Érkeztek felajánlások is, például egy labda Priskin Tamás aláírásával, egy kapuskesztyű, egy mez ETO-s dedikálásokkal. Ezeket liciten értékesítjük, aminek bevétele szintén az alapítványé lesz.

A torna mindkét helyszínen reggel nyolc órakor kezdődik. Délután négy órakor női focimeccset is megnézhetnek az érdeklődők. Az egyik csapatban a helyi kézilabdás lányok lépnek pályára. Ekkor kezdődnek az árverések is. A szurkolók, illetve a csapattagok a kihelyezett urnákba dobhatják be felajánlásaikat a beteg gyerekek számára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sebességkijelző berendezéseket telepítenének

Csorna - Sikeres pályázat esetén három sebességkijelzőt telepítenek Csornán. Kettőt a 85-ös, egyet a… Tovább olvasom