Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Jogász a szervezet élén

Dr. Horváth Gyula személyében új vezető kezdi meg munkáját a Csornai kistérség munkaszervezetének élén. A beosztásra jogász végzettségű szakembert kerestek.

A Csornai kistérség munkaszervezetének vezetői posztjára pályázatot írt ki a kistérség társulási tanácsa. A plénum a minap döntött a nyertes pályázó személyéről. A munkaszervezetet dr. Horváth Gyula kapuvári származású jogász vezeti a továbbiakban. A negyvenéves férfi 13 évig a Nyugat-dunántúli Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság jogi képviselőjeként dolgozott. Turi György, a kistérségi tanács vezetője, csornai polgármester portálunknak elmondta, a munkaszervezet élére mindenképpen jogász végzettségű vezetőt kerestek.

– Úgy vélem, ez olyan beosztás, ami hasonló a jegyzői feladatokhoz, ezért írtuk bele a pályázatba, hogy előnyt élvez a jogi végzettség – mondta. A beosztásra tizenkét pályázat érkezett, melyekből három jelentkezőt hívtak meg a társulási tanács elé. A Csornai kistérség polgármesterei végül 20–8 arányban döntöttek dr. Horváth Gyula pályázata mellett.

Olvasóink írták

  • 1. hajracsorna 2010. január 29. 21:12
    „Hajrá Csorna! Hajrá jogászvégzettségű Horváth Gyula! Mindent bele!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Rábaköz-ralitól a Sás utcáig

A kapuvári civil fórum ülésén az amatőr csoportok és a civil szervezetek döntöttek a város idei… Tovább olvasom