Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Hunyadi-hét a gimnáziumban

Csorna - Alapításának 60. évfordulóját ünnepli a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola. A jeles alkalomból Hunyadi-hét elnevezéssel rendezvénysorozatot szerveztek a jövő hétre.
A programsorozat hétfőn kezdődik délután három órakor A Hunyadiak kora című történelmi vetélkedővel. Ugyanezen a napon Vujity Tvrtko tart előadást este hat órakor az iskola aulájában. Másnap, kedden délután három órakor az általános iskolások vetélkednek a Hunyadiakról.
Április 16-án, szerdán reggel nyolc órakor volt hunyadis diákok és pedagógusok tartanak előadást az intézményben: Horváth Győző a néprajzról, Kiss Miklós a természetvédelemről, Licskainé Stipkovits Erika a pszichológiáról, Németh D. László, a Kisalföld munkatársa az újságírásról, dr. Orbán Péter volt országos rendőrfőkapitány a rendőri pályáról, Patyi György a katasztrófavédelemről.

Április 17-én, csütörtökön reggel nyolc órától bemutatók szerepelnek a programban. Gódorné Nagy Mariann (kézilabda) mellett a speciális rendőri egységek és az önkéntes tűzoltók tartanak bemutatót munkájukról. Délelőtt tíz órakor kezdődik a Hunyadi-kosárlabdakupa, délután fél kettőkor íjászbemutató lesz.

Április 18-án, pénteken délelőtt tizenegy órakor lesz a gálaműsor a Városi Művelődési Központban. A műsorban fellépnek az iskola régi és jelenlegi diákjai, illetve tanárai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótolják az ellopott harangot

Csorna–Földsziget - A földszigetiek úgy döntöttek, pótolják az idén februárban ellopott… Tovább olvasom