Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Cserpes Laura: nincsenek gátlásaink A Nagy Duettben

Cserpes Laura és Gesztesi Máté egy párt alkot A Nagy Duett harmadik évadában. A kapuvári énekesnő és partnere egy soul dallal készül a vasárnapra.
˝Nagyon örültem a felkérésnek és izgatottan vártam, hogy ki lesz a párom˝ – kezdte a kisalfold.hu-nak a kapuvári Cserpes Laura, akit A Nagy Duett új évada kapcsán kérdeztünk.

Cserpes Laura és duettpartnere, Gesztesi Máté
Cserpes Laura és duettpartnere, Gesztesi Máté. Fotó: TV2

˝Gesztesi Mátét korábban csak a tévében láttam és szimpatikus kisugárzása volt. Az első találkozás is megerősített ebben: nagyon pozitívan sikerült. Máté tehetséges, művészi gondolkodású, tud zongorázni és az énekléssel sem lesz problémája. Rögtön egy hullámhosszra kerültünk, nincsenek gátlásaink egymás előtt. ˝Szabadság van˝ a próbákon, jókat tudunk majd együtt alkotni˝ – fogalmazott Laura.

Egyedüli nehézséget a tánc okoz a párosnak. Fotó: TV2
Egyedüli nehézséget a tánc okoz a párosnak. Fotó: TV2

Az énekesnő az első, vasárnapi adás előtt annyit árulhatott el, hogy a soul koronázatlan királynőjétől, Aretha Franklintől énekelnek egy számot.

˝Nem egy könnyű dal, minden részletét jól ki kellett dolgoznunk, sokat gyakoroltunk. Egyedül a tánctól tartunk. Nekem nincs vele problémám, Máténak azonban ez az egyetlen gyengepontja. De annyit biztosan meg tudunk neki tanítani, hogy kerek egész legyen a produkció˝ - mondta mosolyogva az énekesnő, majd hozzátette:

˝Ez az a műsor, ahol nem a Cserpes Laura-imázsnak kell jelen lennie. Élvezem, hogy bárki lehetek és bármi is jön, kíváncsi vagyok a határaimra.˝

Bár jelenleg Laura minden idejét leköti A Nagy Duett, a következő videoklipén is szeretnének dolgozni és új dalok is kilátásban vannak.

---

Nézze meg A Nagy Duett párosait:

A Nagy Duett párosai. Fotók: TV2

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mérgezték a kutyákat Szilsárkányban?

A kutyák gazdája hazaérve azt látta, hogy kedvencei nincsenek jó állapotban, remegnek és habzik a… Tovább olvasom