Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Az utca embere Csornán: trafik-ügyről, elkerülő útról, ígért munkahelyekről

A videós riportban csornai járó-kelőket kérdeztek.

Olvasóink írták

 • 11. csornafc 2013. május 18. 14:31
  „Jerry a szoci majálison még jó azt mondják amit hallani akarsz, főleg a Gőgős kollégád, lehet, hogy Csornán ebben az általad vizionált hatalmas kavalkádban jövőre átlépitek az 5 %- ot,de szerintetek ugye a kicsinek is örülni kell, mindenesetre én szurkolok nektek, bár jerry ez így is úgy is kevés lesz!

  Köszörűs! megtaláltad a billentyűzetet?Kár volt! Inkább menj vissza aludni!”
 • 10. Köszörűs 2013. május 18. 09:28
  „8. csornafc 2013.05.17. 10:28

  Csak a kipufogó gáztól indultál be ennyire, vagy valami mást is szívsz?”
 • 9. Jerry 2013. május 18. 09:12
  „Tudod nem mindenki olyan tájékozatlan a helyi, megyei politikában mint te úgyhogy a helyedben a népszava fórumra írogatnék....olvass is, ne csak írj,és akkor megtudod.Persze ha beszélgetnél is emberekkel,akkor is tudnád.Na ,mert Csornán az emberek tudják,már azok aki hisznek a saját szemüknek is.”
 • 8. csornafc 2013. május 17. 10:28
  „hehe milyen tölgyfabotrány???? Az legfeljebb csak a te agyadba van !!!!!Valószínű akkor működnének rosszul a dolgok a városban ha te mindennel elégedett lennél! Nincs kórház??? jerry te részeg vagy ??”
 • 7. Jerry 2013. május 17. 09:38
  „csornafc, nézzük a tényeket.Csornán elkerülő út nincs, nagy forgalom van.Munkahely nincs, trafikbotrány van.Fejlődés a városban nincs, önkormányzati önfényezés van.Elegendő parkolóhely nincs, megállni tilos táblák rengetege van.Megemelt kommunális adó van, útépítés nincs.Műfüves focipálya van, kórházunk meg nincs.Kulturált városi park nincs, tölgyfa botrány van. Soroljam még?Na és ez nem pártpropaganda, hanem csak egyszerűen a tények felsorolása.”
 • 6. csornafc 2013. május 17. 08:20
  „Talán kezdjük ott, hogy kisgyermek néni..d.!!!Két embert is ismerek aki megjegyezte, látta a videót és nincs benne pedig készítettek vele interjút , az egyikük történetesen megkérdezte, hogy melyik tévétől jöttek és a kérdező srácot is felismerte, aki azonosítható egy bizonyos párttal!Tudod nem mindenki olyan tájékozatlan a helyi, megyei politikában mint te úgyhogy a helyedben a népszava fórumra írogatnék... az a színvonal!Nincsenek vörösök? Talán görbe a tükröd ??”
 • 5. Lone_wolf.. 2013. május 17. 02:42
  „4. Reménytelenül ostoba vagy :))A fityiszbérencek nem fértek bele a videjóóba? Honnan veszed kik csinálták? Talán ott voltál kisgyermek?Kicsit eltévedtél az évszázadok közt :P régen nincsenek már vörösök,tuudoood 2013 van neem 1913 XD”
 • 4. csornafc 2013. május 16. 08:07
  „3.ka igen, voltak ilyen idők is, bár ahogy látom te kevered ezeket az időszakokat! Egyre többen? hol? kik? jerry? vagy az a pár nyugdíjas a megye még megmaradt aprócska szocifoltjain??? Na ne vicceljünk már!Nem egyre többen, hanem rengetegen kifejezték pár éve, hogy kiktől és mitől van hányingerük! Ebből a videóból azért elég sok megkérdezett ember kimaradt, ennek ellenére elég szórakoztató, hogy egy velejéig vörös jerry, aki nemrég még nácizta a Jobbikot, most példaként tekint és tapsol egy általuk készített videónak! Nemhiába össze nő ami összetartozik??”
 • 3. piroskaésabarkasz 2013. május 15. 21:03
  „2.-ke.Aki nem bólogat, az ugye már is ellenség!!!Hát ettől van hányingerünk-egyre többnek-....”
 • 2. csornafc 2013. május 15. 09:51
  „jerry sötét szocibérenc, örülj hogy neked van munkahelyed, bár nem tudom hol tűrnek meg ilyen embert mint te vagy!”
 • 1. Jerry 2013. május 14. 13:52
  „Hát igen, Magyarország jobban teljesít,de Csorna még jobban.Miért is nem kérdezték meg a város vezetőit,képviselőit,polgármesterét, alpolgármesterét?Ők majd elmondták volna, hogy Csornán van munkahely /nekik/ elég parkoló hely/nekik/jó fizetés/nekik/Jó közlekedés/nekik céges autóval/. Mert a városka lakossága rosszul látja a dolgokat,inkább a saját szemének hisz,mint az adójukból, a közpénzekből fenntartott kormányzati propagandának.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maguk építik a közösségi teret

Tovább olvasom