Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Após után a vő is a motoros ellen

Kedden este folytatódott a barbacsi motorosok kontra nyugdíjas férfi ügye. („Légpuskával lőtték meg", Kisalföld, 2012. szeptember 18.) A lövöldöző férfi veje ellen is rendőrségi eljárás indult.
Amint arról szerdai számunkban beszámoltunk, a 19 éves Tóth Ádám hétfőn motorozás közben kapott golyót jobb felkarjába. A légpuska egy helybeli, nyugdíjas férfi kezében volt, akiről köztudott, hogy régóta irritálják a fiatal motorosok. Tóth Ádám a kedd estét sem úszta meg. A Kisalföld úgy tudja, ezúttal a nyugdíjas férfi veje lökte le járművéről.

A fiatalember könnyebb sérüléseket, horzsolásokat szenvedett.
Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette információinkat. Úgy tájékoztatott, hogy a vő ellen is garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Olvasóink írták

 • 19. Iw95 2013. január 22. 23:13
  „ha nem ismered meg minek pofázol? nincs saját életed, dolgod, gondjaid, hogy más életével foglalkozol ? -.- már bocsánat......”
 • 18. Goldman 2012. szeptember 23. 18:17
  „"Tanácsolom mindenkinek hogy igen gyorsan fejezzétek be ezt !!"
  Ez már a fenyegetés egyik fajtájának számít...
  Előbb írd meg a puszta tényt fenyegetés nélkül és vagy elhisszük vagy nem. Addig amíg csak a te és családod oldalát lehet ismerni addig én a másik oldalnak adok igazat ha tetszik ha nem. Ismerem a bátyádat...”
 • 17. Iw95 2012. szeptember 23. 12:51
  „kezdjük ott hogy senkit nem fenyegettem meg csak elmondtam a véleményem. szerintem ezt még szabad ;) másrészt pedig nem én motoroztam arra fele , nem is szoktam motorozni. ennyit erről .. előbb kérdezz mielőtt hozzám vágsz mindent ;))) kösziiii”
 • 16. Goldman 2012. szeptember 23. 10:36
  „14. Iw95 2012.09.22. 21:52:
  Ezek szerint te és a haverjaid többször motoroztatok arra és a bátyád kapott helyetted is.
  Ezek szerint te még nem vagy nagykorú, vagyis még nem nőlt be a fejed lágya mivel még csak tizenhét vagy. Ez nem mentség.
  Most már tudjuk, hogy ki vagy és ki fenyegeti illetve becsmérli az online írások tulajdonosait.
  Ez volt az utolsó eset, hogy elnézzük, máskülönben rendőrségi behívónak lehetsz a tulajdonosa a szüleiddel együtt.
  Azért, mert ez egy online oldal, nem mentesít fel téged sem a törvény alól. Valaki komolyan veszi a fenyegetéseidet és feljelent akár név nélkül is. Remélhetőleg felfogtad a kis agyaddal.”
 • 15. Köszörűs 2012. szeptember 23. 06:09
  „Iw95 !

  "Mondhattad volna szebben is, kis lovag!"”
 • 14. Iw95 2012. szeptember 22. 21:52
  „Emberek !!!! legyen már egy kis eszetek !! de ahogy itt is olvasom a kommenteket látom hogy csak az agyatok helye van meg. Tanácsolom mindenkinek hogy igen gyorsan fejezzétek be ezt !! A ´motoros gyerek´ a bátyám és szerintem ti a történet felét nem tudjátok !! ő szinte egész nyáron nem motorozott a faluba 2x ha elővette a motorját ugyan is jobb dolga is akad ennél. azt hogy még 20 ember motorozott oda vissza a ház előtt ő arról k*ra nem tehet !! meg már bocsánat de mi az h ez az elmebeteg (hogy így hívjam) összeverte egy ember fejét téglával. meg hogy gereblyéket dobál ki mások elé ? az az ember aki ellökte motorral egy szánalmas pszichológiai eset. nem hiszem hogy ha a ti fiatok egy évbe 2x elmenne ott és lelövik mit csinálnátok? most komolyan.. gondolkodjatok már el. megoldanátok egy pofonnal? elég baj a családnak hogy ilyenek történnek és szerintem más családokban sem lenne ez mindennapi eset. Szóval el lehet rajt gondolkodni ! nem leoltásnak szántam hanem tanácsnak. és az sem érdekel ha engem kezd el mindenki osztani ! de nagyon hamar belehet fejezni ! szánalmasak vagytok emberek.. (ha már lehet titeket így nevezni)”
 • 13. Rigó 2012. szeptember 21. 09:02
  „Nagyon remélem, hogy a csornai rendőrkapitányságon is olvassák a hozzászólásokat, és a NEMZETI KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGGAL karöltve végre munkához fognak! A jogszabályok adta lehetőségeikből adódóan lesz bevételük Barbacson is, van ott pár átbuherált hangoskodó "segédmotor"! Ne egy 68 éves idős úrból és a vejéből csináljanak áldozatot, hanem a 19 éves nagypofájú csibész és társait tegyék helyre, ha már a saját szüleik erre képtelenek!
  A barbacsi polgármester egy tutyimutyi meghunyászkodó bábú csupán, ha nem tesz gyors lépéseket a helyi huligán motoros banda felszámolására! Az anyuka csak ne nagyon ugráljon, mert ez a fagyi még visszanyal.”
 • 12. Capr 2012. szeptember 21. 08:55
  „Elismerésre méltó teljesítmény, hogy T. Ádám barbacsi lakos az idézett 5-6 egyszerű mondatban - nem fogom pontosan megszámolni - 10-15 helyesírási hibát vétett. Kedves anyuka, motorozás helyett / mellett az íráskészségét is fejleszthetné csemetéjének. Kezdje mondjuk azzal, hogy elmagyarázza neki a mondat végi pont illetve a mondatközi vesszők szerepét, a kettős mássalhangzókat stb. Persze tudom, hogy az internet alapú társadalom szereti a rövidítéseket, de az nettó tudatlanság, hogy a nyugodtan helyett "nyugottan"-t ír valaki.”
 • 11. alekínyó 2012. szeptember 21. 07:54
  „A motoros gyerek eszét a helyesírása is bizonyítja!”
 • 10. szájberparaszt 2012. szeptember 20. 21:59
  „Idézet a fiatal ember facebookjáról.
  "nyugottan bevehetei a <moderálva>amat az öszes barbacsi aki a motorosokat mocskolja csk hogy tudjátok ,ezér senki nem fogja befejezni a motorozást;) CSICSKÁK..SZÁNALMASAK VAGYTOK,HA VALAMI NEMTECCIK A SZEMEMBE LEHET MODANI NEM A HÁTAMMÖGÖTT <moderálva>OPÓK MEGYLESZTEK SZÉPEN SORJÁBA MIND ;) HULLADÉKOK VAGYTOK!!!"

  Előre bocsánat a moderátoroktól a kifejezésekért :).”
 • 9. sorok_közt 2012. szeptember 20. 21:53
  „A drágalátos anyuka is egy kicsit elgondolkodhatna csemetéje viselkedésén.”
 • 8. szájberparaszt 2012. szeptember 20. 21:53
  „A másik az , hogy a gyerek minek ment a bácsi háza elé keménykedni , és fenyegetni kiabálva?”
 • 7. turulnemzet 2012. szeptember 20. 20:11
  „Fatornyos falucskámban továbbra is a hülyeség és a drog az úr, a motororos szúnyog majdnem nemzeti hős lett,pár héten belül többször lett Ő (nagy betű jár mindenkinek,mert nagy az ISTEN állatkert
  je) a sértett! Vajh miért????? Figyeljünk tiszta szemmel és még találkozunk ezzel a nemzet építő fiatalemberrel!”
 • 6. camerun 2012. szeptember 20. 16:39
  „Nagyon egyet értek Rigo felhasználóval,főleg az utolsó fejezettel:)...és azzal is,hogy meg kellene vizsgálni a motort,és persze motorosát is,hogy nem túl provokatívak,együtt,vagy külön külön is akár.Elbírok képzelni én is olyan helyzetet,mikor lőnék én is szívesen a motorosra,ha volna mivel:).Persze normális motornál,és motorosnál,sem nekem,de szerintem az Öregúrnak sem jutott volna eszébe szerintem,és nem kellene most ilyen retorzióknak kitennie magát.Nem ismerem,de könnyen elbírom képzelni,hogy egy tisztességben megöregedett emberről van szó,akinél talán okkal elszakadt a cérna., egy felelőtlen fiatal(gyerek)miatt.Valamint talán a szülőkkel is el kellene beszélgetni,talán közvetett módon ők is felelősek lehetnek a történtekért.Minden esetre a motort rendbe tenni,a sráccal elbeszélgetni,és a kibékülésre békés együttélésre törekedni.Én ezt javasolnám.Egyik szereplőnek sem kifizetődő egymás mellett élni,egy faluban.Megoldást is javasolnék,minden szereplő jöjjön össze,lehetőleg ne kocsmába,ahol a falusi emberek jó szokásukhoz híven tovább szíthatják a hangulatot,a srác igérje meg hogy semmi provokatív dolgot nem csinál,az Öregur,meg kérjen bocsánatot az elintézési módra,az tán igyanak rá egyet:)Hosszútávon csak ez az egy dolog jelentheti a megoldást.”
 • 5. Rigó 2012. szeptember 20. 13:27
  „Az idős 68 éves bácsinak és a vőjének is javaslom, Ők meg tegyenek bátran feljelentést a rendőrségen és a NKH-nál, mivel a Kisalföld által leközölt fotón jól látható a SIMSON több darabból össze hegesztett rezonátor kipufogója kellő fojtás nélküli, ami köztudottan jóval hangosabb, mint az eredeti gyári hangtompító volt a gyári fojtással!

  Az NKH rendelkezik dB zajszínt mérővel, nyilván egy eredeti gyári méretezésű fojtott hangtompító megfelel a követelményeknek, s nem zavar senkit sem rendeltetésszerű használat mellett. Típus idegen átalakítás esetén a motor tulajdonosát feljelenteni, majd jól megbüntetni!

  Érdemes lenne továbbá megvizsgálni, hogy mekkora a hangoskodó SIMSON henger furata, mert nagyobb henger cm3 esetén már 100% nem segédmotor lesz, akkor pedig az átalakítás miatt felelősségre vonni, majd rendszámot rá az összes vele járó költséggel és a leműszakiztatásával együtt! Megnézem ezek után akkor milyen derűs képet vág a 19 éves legény.

  A rendőrség, mint hatóság miért bújócskázik egy út szélén lehúzódva, illetve parkolókban egy világoskék lesötétített ablakú VW Transzpotrerben a többi közlekedőt naponta sunyi módon lézerrel sarcolva, s miért nem a hangoskodó átalakított "segédmotorosokat" csípi fülön, akik valóban zavarják a többi ember nyugalmát?
  Persze könnyebb kiküldeni egy fix. címre a gyorshajtási bírság csekket, mint kényes időigényes ügyekkel foglalkozni. "Szolgálunk és védünk" Tessék mondani, kit szolgálnak valójában? Mert az állampolgárokat nem!
  Még a "segédmotorosok" is felbátorodnak ( tisztelet a kevés normális kivételnek ) és büszkén pózolnak az átalakított motorjuk mellett a fotón a Kisalföldbe, mint "sértett". Ez már vicc, ami itt megy ebbe az országba!”
 • 4. Goldman 2012. szeptember 20. 11:49
  „Aláadták rendesen a lovat, magabiztos lett, mert senki nem kérte számon rajta az ügyet. Most talán elgondolkodik az egész család.”
 • 3. orbison 2012. szeptember 20. 10:36
  „Tessék mondani van jegyző a településen?
  A körzeti megbízottal (vagy a csornai rendőrökkel) karültve fel kellene keresni a fiatalembert és a családját egy kis elbeszélgetésre.
  Lehet, hogy van állampolgári joga a "motorozásra", de a többi polgárnak is a nyugodtabb életvitelhez!”
 • 2. Lívia66 2012. szeptember 20. 10:27
  „Azt hittem, a majdnem halálos sebesülése után, az anyukája nem engedi majd motorra ülni a kicsi fiacskáját. Tévedtem.
  Nem lelökni kellett volna a motorról, hanem felpofozni rendesen.
  Gondolom ott folytatta, ahol abbahagyta.”
 • 1. Antialles 2012. szeptember 20. 09:49
  „Vagyis az a ku.. motor még mindig megy? Nem a motort kéne végre lelőni és fejszével szétcsapkodni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkásgyűlés a kapuvári húsgyár kapujánál - fotó

Szerda délelőtt rögtönzött munkásgyűlést tartottak a kapuvári húsgyár kapujánál. Tovább olvasom