Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

A költségvetésről tárgyal a csornai képviselő-testület

A csornai önkormányzat képviselő-testülete ma délután két órakor ülést tart a városháza nagytermében, ahol többek között a költségvetést is megtárgyalják.
A napirendi javaslat szerint a képviselő-testület módosítja az idei költségvetési rendeletét, ám azt megelőzően megvitatja az önkormányzat első-harmadik negyedévi gazdálkodásáról szóló tájékoztatót. Várhatóan jóváhagyják a képviselők a jövő évi költségvetés koncepcióját és módosítják az iparűzési adóról, a belföldi gépjárműadó tételeinek megállapításáról és a vállalkozók kommunális adójáról szóló rendeletet. Az önkormányzat 2003. évi átmeneti gazdálkodásáról szóló rendeletét pedig ez alkalommal alkotja meg a testület.

Az ülés további részében több önkormányzati rendeletet módosítanak a városatyák, majd a döntést, jóváhagyást igénylő ügyek tárgyalása során többek között megállapítják az önkormányzati intézményekben fizetendő étkezési térítési díjakat és étkezési normákat. Módosítják a Florasca Kft.-vel kötött közszolgálati szerződést, s napirenden szerepel a Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójának újraválasztásáról és könyvvizsgálójának megválasztásáról, a Vilmos park fejlesztéséről, a piacterület értékesítésére kiírt pályázat elbírálásáról és az új piac helyének kijelöléséről szóló javaslat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkaszervezetek segítenek a jövőben

A statisztikai kistérségek területi kijelölése az elmúlt években megtörtént. A szakembereknek most… Tovább olvasom