Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

A kapuvári termálfürdő az osztrák sajtóban

Kapuvár - A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete szinte minden héten szervez tanulmányutat az osztrák sajtó képviselőinek. Legutóbb szeptember 10-én, csütörtökön hat osztrák egészségturisztikai szaklap és életmódmagazin újságírói jártak Kapuváron.

Egynapos tanulmányút keretében tanulmányozták az érszűkületes betegségek kezelésére használt, egyedülálló ˝szénsavhó-terápiát˝, valamint megismerték az erre épülő egészségturisztikai infrastruktúrát és fejlesztési terveket. Az újságíró-delegáció ellátogatott a gyógyfürdőbe, megtekintette a kórházban alkalmazott terápiát, illetve bejárta az épülő új gyógykomplexum helyszínét, valamint megismerkedtek a környék turisztikai infrastruktúrájával és a Hansággal.

A sajtóútnak köszönhetően a százezres olvasótáborral rendelkező Golden Age (www.goldenage.eu) utazási és életmódmagazin, valamint a szenior korosztály körében népszerű lapok (health4you, Diabestes Aktuell stb.) olvasói a következő hónapokban átfogó tájékoztatást kapnak a kapuvári egészségturisztikai szolgáltatásokról.

Olvasóink írták

  • 1. miro132 2009. szeptember 14. 19:27
    „Vigyék át az újságirókat Csornára is :) Azt amit ott látnának azt kellen megirni. Medencékban moszat és béka bűz és mocsok ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tolvajok a temetőben

Síronként 20–22 ezer forint kárt okoztak azok a fémtolvajok, akik a markotabödögei temetőből vasárnapra virradóan bronzvázákat és mécsestartókat loptak el tizenhárom sírról.
Tovább olvasom