Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

A Jobbik képviselő jelöltje

Csorna - Takács Krisztián egyetemista lesz a Jobbik jelöltje az 5-ös körzet időközi országgyűlési választásán – jelentette be pénteken Magyar Zoltán, a párt megyei elnöke.

Takács Krisztián a Károli Gáspár Egyetem vallástudomány–történelem szakos hallgatója, mosonszentmiklósi lakos. Az európai parlamenti választáson a választókerület kampányfőnöke volt. A választáson való sikere esetén ígéri: a ciklus hátralévő hónapjaiban radikális hangot jelenítene meg az Országgyűlésben.

Takács Krisztián
Takács Krisztián

Olvasóink írták

81 hozzászólás
 • 81. netro 2010. február 18. 13:35
  „Hajrá Krisztián!”
 • 80. genefke 2009. szeptember 04. 14:18
  „egyet értek: Szebb jövőt! és jobbat is. De a Jobbik sem fogja elhozni!!”
 • 79. fiatal 2009. szeptember 04. 12:46
  „kié lesz a 80. hozzászólás?:))))))”
 • 78. oziris 2009. szeptember 04. 11:14
  „nekem egy vallástudományos figura nem papoljon a jövőmről. főleg akinek még múltja sincs.
  huszonévesen nincs kedve dolgozni és így akar meggazdagodni.
  jobbik párti vagyok, de hogy erre a kis csökre nem szavazok az tuti.”
 • 77. pamplona 2009. szeptember 03. 22:23
  „76." széleslátókörű" pancser, a történelem nem a te müfajod ezt már bizonyítottad, jó lenne ha a felvetésekre reagálnál, nem ahülyeséged szajkóznád! A Fidesz itt nem tesz rendet,mert mint buzi pártoló,cionista megfelelési kényszertől szenvedő, jobb oldalra ejtőernyőzött likud testvér párt ezt egyszerüen nem teheti meg! Cigánykérdésben is változatlanul megy majd az eddigi hazudozás ,kábítás, csak nem KOlompival, hanem Flórival!Ezt a (nem rád jellemzően )normális emberek egyre többen átlátják! A JOBBIK az egyetlen ,hiteles magyar erő, amelyik nincs semmilyen megfelelési kényszernek alávetve, sminden lépésénél a nemzeti érdek a mérvadó! Egyetlen reménység a JOBBIK, arra,hogy ez az ország újra normálissá válik! Adja Isten a szebb magyar jövőt! És ez -egyre többen reméljük- valóság lesz, nem csupán illúzió!!”
 • 76. fiatal 2009. szeptember 03. 22:08
  „szóval egy derék Fidesz párti szavazóval van dolgunk...még szerencse,hogy van jópár ismerős közöttük, aki teljesen másképp ítéli meg a dolgokat...akkor már értem ezeket a dolgaidat.mert azért innen is onnan is elég szennyezett ez a párt.Ha ezt Orbán Viktor tudná, akkor asszem újra átvilágítaná az egészet,hogy milyen hívei is vannak.Neki is voltak annak idején "szélsőséges" megnyilvánulásai...Bizonyosan elfelejtetted,de nem baj elnézem ezt neked.A kitaníttatói be is fogatták a száját egyből...Jelenleg egy jellegtelen gyűjtőpárt.De nem a saját erejéből fürdik most a sikerben.

  A kérdésemre nem válaszoltál...kommunikációs tréningeken tanítják a terelést, a csúsztatást és a felelősséget fel nem vállaló hozzászólást.Valószínűleg nem lehetsz nagyon öreg, mert egy rutinos, tapasztalt ember nem esik így neki az "ellenfelének"...

  Minden jót kívánok itt a fórumon továbbra is!köszi,hogy itt lehettem!:)”
 • 75. pancser 2009. szeptember 03. 20:26
  „73! Illuziókat kergetni megoldás helyett, lehet, de csak még nagyobb baj lesz. A kormányt a többség választotta, a Jobbikot meg nem fogják. Ez is valóság lesz nemsokára. Azt hiszem nem a demokraták sodorták kétszer is vesztes háborúba az országot, hanem a Jobbikhoz hasonló radikális nézeteket vallók. A rendhez nem a Jobbik kell hanem a Fidesz, egy széles polgári réteggel a háta mögött, aki dolgozni akar nyugodtan és nem szeretené ha hőbörgő radikálisok meg bűnözők ebben akadályozzák. Ez a réteg szeretne gyarapodni, otthonosan mozogni, közel és távol a világban amit megint csak ti veszélyeztettek. Szóval a derékhadnak nem kelletek. Forrófejű fiatalok, meg az örök sértődöttek, fluszráltak, másokban hibát keresők pártja vagytok. Ha nem találtok ellenséget belföldön kerestek kívül. 74-hez! A kinti magyarok gondjait a magatok fajtái eléggé nehezítik, nem kellene bizonyos pólókban a szomszéd országokban mászkálni például. Ti hazamentek, a külhoniak meg kénytelenek úgy álomra hajtani a fejüket, hogy tudják megint fölbosszantottátok a szlovák szomszédait!”
 • 74. fiatal 2009. szeptember 03. 18:10
  „nem hinném,hogy érthetetlenül fogalmaztam.Csak az nem érti aki nem akarja.
  Hagyjuk ezt a nemzeti öntudatot,mert rágsz egy csontot amit sosem fogsz megérteni.
  a szomszédokat igenis lehet kritizálni, főleg úgy,hogy ha olyat cselekszenek, ami homlokegyenest megy a kinti magyarokkal.Nekünk nem kell meghajolni senki előtt.Nem tartozunk mi se a szlovákoknak, sem a románoknak, sem a szerbeknek és senkinek.Sőt ha jobban belegondolok...Egyébként nem bántott itt még senki senkit és nem is fog, de a feszültségeket a történelem és annak hibái szülik, amiről nem akar beszélni senki.Jelenleg a revizionista elméleteknek nincs realitása, de az autonómiára való törekvéeknek nagyon is van.Na de ez itt megint csak szélsőséges beszéd, abba is hagyom.
  A munkámon, sőt a társadalmi munkámon keresztül azt hiszem én is megteszek minden tőlem telhetőt,hogy a környezetem szebb legyen, hogy jobb legyen az országnak.De elnézést,hogy foglalkozok ilyen témákkal is a szűk kis környezetemen kívül.Teljesen egészségesnek érzem magamat így is és nem érzem,hogy irracionálisan cselekednék.

  Egyébként kérdek én valamit: ha már egy pártot akarsz eláztatni...Mi az amit irracionálisan cselekedett a Jobbik?
  nem kell másra csak erre válaszolj!írd le konkrétan,hogy számodra mi a szélsőség, mi az irracionális cselekedet!”
 • 73. pamplona 2009. szeptember 03. 16:35
  „71.Széles látókörű pancser, ugy van, egészséges nemzettudattal söpörjük a szemetet a szőnyeg alá, mosolyogva, az igazi problémák megkerülésével tartsunk közös kormány üléseket,hunyászkodva vegyük tudomásul az asszimilációs törekvéseket , hallgassuk el a rágalmakat, türjük a nem létező cigánybűnözést, hagyjuk a kiválasztottak ország felvásárlását a hazaáruló vezéreink közreműködésével, közben az életszinvonal süllyed, ketyeg a demográfiai bomba,kilátástalanság reménytelenség, s a hőn áhitott nyugalom helyett azt veszed észre , hogy palesztin lettél a Duna Tisza táján! Gyáva népnek nincs hazája, de az olyan ostoba nézeteket vallók is könnyen elveszíthetik mint te vagy, ahogy 1918-19 már megtörtént a tragédia.”
 • 72. pamplona 2009. szeptember 03. 15:40
  „"Széles látókörű" pancser, mi nem vettünk elő semmiféle ideológiát, mi az igazságért harcolunk! Porosodott, idejétmúlt posztbolsevik ideológiád neked van, igy neked tetszhet, hogy elvtársaid a demokráciában hazugsággal, csalással szerezték meg a hatalmat ´45 óta nem is egyszer! Ez a te értékrendedbe belefér teljesen természetesnek számít! A választások után, végre, remélem a nép demokratikusan kiosztja nektek azt a helyet amit már régóta megérdemeltetek! Az lenne az igazi ha az játszódna le mint a lengyeleknél, ahol a kommunisták a partvonalon kivülről figyelhetik az eseményeket! A JOBBIK a jövő pártja, már nem tudják eltaposni! Ha a média korrektül tájékoztatna már jövőre komoly esélye lenne a kormányra kerülésének! Egyenlőre csak a parlamentbe kerül be, bár az országot és a morált elvtársaidnak sikerült annyira lezüllesztenie, hogy már 2010-ben is a nemzeti radikalizmus lenne az igazi megoldás csődtömegre.”
 • 71. pancser 2009. szeptember 03. 15:31
  „70!-hez! Enyhén szólva zavaros a szöveg. Az egészséges nemzettudat nem visz pusztulásba. nem kényszerít irracionális cselekedetekre, nem vezet flusztráltsághoz, a szomszédok fikázásához, még akkor sem, ha ott is vannak bajok. Azoknak van tudathasadása akik, hisznek valamiféle revízióban és azt gondolják attól nekik jobb lesz. Akkor leszel boldog ember, ha a lehetőségeket kihasználod a karrierépítésben és jó szinten el tudod tartani a családodat, befizeted az adódat, próbálod az utcádat, városodat szépíteni stb. Ez a hétköznapi magyarság és hazafiság. Demokratikusan fogtok elbukni, mert senki nem akar haragot a forrófejűeken kívül. Inkább sielni szeretnének a Tátrában, nyugodtan meglátogatni az érsekujvári, meg az erdélyi rokonokat! Eza többség!”
 • 70. fiatal 2009. szeptember 03. 14:44
  „nem barátom...nem nálad van az egészséges nemzettudat...meg sem tudod fogalmazni mi az...meg nem is kell, mert azt érezni kell és tudni,hogy miért érzed...Azt kívánom,hogy juss el egyszer egy olyan helyre ahol felszabadultan, önfeledten ünnepelheted,hogy magyar vagy.Amit itt előadsz az egy régi folyamat végeredménye nem nemzettudat, hanem nemzettudat hasadás.

  a választási eredményt várjuk meg, ne szaladj annyira előre.
  A demokrácia még nem hozott sosem olyan dolgot, ami mindenkinek tetszett volna...lufi,lufi,lufi...:))))”
 • 69. pancser 2009. szeptember 03. 13:24
  „68-hoz! Nem én merengek letűnt idők után, hanem Ti! Porosodó ideológiákat szedtetek elő a múltból, annak egyértelmű jeleivel! Az egészséges nemzettudat nálam van! A demokrácia nem mindig azt hozza ami nektek tetszik, nem is fog tetszeni a választási eredmény meg az sem, hogy a Jobbikkal senki nem fog szóba állni saját hívein kívül.”
 • 68. pamplona 2009. szeptember 03. 08:59
  „59.pancser, a te <moderálva sértő...> nézeteidet semmi szükség cáfolni mert már rég túl haladta az idő, függetlenül attól, hogy te ezt nem érzékeled! Szélsőség az amit te képviselsz, és a most regnáló demokráciát hazudozó, azt megcsúfoló,hazugsággal hatalomba került rezsim. A jelvénnyel meg ne foglalkozz, ha valaki viseli az nem feltétlenül a 100százalékos reviziós óhaját jelenti, hanem azthogy egészséges nemzet tudattal rendelkezik,nem hülyitette el a cionista antimagyar propaganda, mely eredményességének ragyogó példája éppen te vagy!”
 • 67. fiatal 2009. szeptember 03. 08:54
  „"Sokat kell tanulnia az embernek ahhoz, hogy megtudhassa, milyen keveset is tud."

  Gróf Széchenyi”
 • 66. Deir_Yassin 2009. szeptember 02. 23:48
  „Azért pancser hozzászólásait olvasva elfog egy kis köröm ,hogy a demokrácia szerencsére sehol sem működik kifogástalanul.

  Jó éjt!”
 • 65. pancser 2009. szeptember 02. 22:03
  „64-hez! Tényleg el is hiszed amit írtál? Ismereteitek eléggé hogy is mondjam, hagynak még kivánni valót maguk után. Persze nem megyek bele..... én se mennék ha nem tudok valamit. Ez mondjuk okos dolog tőled, látod így kellene a politizálnotok is, biztos kudarcot bölcs ember nem vállalja fel! Szóval ne viseljétek azt a jelvényt és szedjétek le a hasonló matricákat, mert annak semmi értelme, leírtam az imént miért van ez így! Gondoljatok Kölcsey szavaira. "Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér"!”
 • 64. fiatal 2009. szeptember 02. 21:27
  „Az ismereteidet azért szedd össze pancser újra...Szánalmasan hiányos.De nem is megyek bele,mert megint az iskolapadba kíván az én kis Jerrym...:))))

  Na jó éjt!”
 • 63. pancser 2009. szeptember 02. 19:40
  „Hogyne lenne tudatlan ez a Krisztián gyerek! Mégis aki azt a jelvényt viseli tulajdonképpen mit akar? Annak a kimúlt országnak fele, értitek fele, nem volt magyar. Ezt akarnátok visszaállítani? Talán akkor majd nem kell a magyarnak dolgozni, a gyárban meg a földeken? Akkor talán jobb ára lesz a terményeknek? Mit kezdenek ez a butuska gyerek meg a többiek 4 millió szlovákkal 5 millió románnal és a többivel? Azon kívül a gondolat teljesen abszurd, sem az érintettek, sem a nagyhatalmak semmilyen hajlandóságot nem fognak mutatni soha. Akinek esze van felfogja, illetve ha komolyan veszi, akkor leveszi a jelvényt! Elvárom egy képviselőjeöltől, hogy a nemzeti színeket viselje és nem a nyilas pártszolgálatosokét. Semmi keresnivalója a nemzeti színek mellett egy másiknak!”
 • 62. fiatal 2009. szeptember 02. 13:23
  „simán bent vagyok!Persze ha megtudom időben,h mikor és hol tartja.”
81 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A büdzsé negyven százaléka megy a turizmusra

Szent András, Kapuvár - A turizmus fejlődést generáló hatásaira alapoznak a szomszédos ausztriai… Tovább olvasom